.....to już jest taki etap wstania z kolan...... Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, co siedzi w głowach tych fanatyków rydzykowych.
jak mówią, że wstają z kolan to pytanie co tam wcześniej robili

Dasz dziwce 150 zeta to Ci wyliże jaja i będzie zapewniać, że było fajnie. Tu masz zasadniczo to samo tylko trochę wyższe stawki mają (w żargonie Roksa.pl nazywa się to "de luxe"

Halman
Żebyś nie skończył jak Trump, na papierach wartościowych.

Czemu tylko ułomy z lewicy robią takie filmidła?
Bo debile z prawicy są skupieni na tvp a jak wiadomo na tv filmiku nie posklejasz
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Czemu tylko ułomy z lewicy robią takie filmidła?
Ale Ty wiesz, że to nie fotomontaż tylko ci ludzie na poważnie pojechali lizać ego przywódcy sekty w zamian za głosy jego wyznawców w wyborach?
Śmieszne jak BLM, LGBT i ISIS na zachodzie. Ja tam wole żyć w katolickim homofobicznym zaścianku, i śmiać się z "oświeconych" na nowoczesność, wymierających narodków, gdzie bezkarne mniejszości robią rozp🤬ol na co dzień
no popatrz k🤬a a wiesz ze mozesz byc w centrum? ja gardze po rowno lewymi jak i prawymi.
wk🤬iaja mnie ci postepowi idioci ktorzy wymyslaja idiotyzmy (chociazby 100 plci) bo chca byc zauwazeni i wk🤬iaja mnie ci debile co chodza do kosciolka spowiadaja sie i wierza w marna ksiazke pelna bzdur bez jakiej kolwiek wartosci. ani tam fabuly ani tam podstawowych odpowiedzi. do wartosci o ktorych mowia tez ni c🤬ja sie nie stosuja. chociaz gdyby ktos z wierzacych przeczytal biblie to niechcialby miec nic wspolnego z takim bogiem

widze politykow ktorzy niby w swieckim panstwie liza dupy tym wyzej postawionym w kosciele bo chca miec glosy.
a przypomne ze glowny elektorat obecnie nam panujacych to mohery rolnicy i umyslowa bieda ktora nie ma wlasnego zdania. dlatego potrzebna tvp zeby im to zdanie wyrobic.
krotko mowiac, krajem rzadza i ustawiaja nam przyszlosc stare przyglupie parchy plus postkomuchy zamiast mlodziez ktora chce godnie zyc i zarabiac i dokladac wlasna cegielke do rozwoju panstwa.
z podobnego powodu z reszta, czyli z c🤬jowego wyboru kraje na zachodzie maja wiele problemow.
ni c🤬ja mnie nie interesuje czy 2 pedaly wezma slub czy nie. na adopcje wiekszosc na szczescie sie nie zgodzi wiec kogo i po co boli zwykly papier?
blm nam nie grozi bo nie ma tu czarnych, a to ze jakies z🤬by w warszawie daly sie poniesc modzie trudno... a o ile dobrze kojarze dane to chyba wiekszosc homo z lgbt jako ruchem/organizacja, nie chca miec nic wspolnego bo uwazaja ze dzialaja na ich niekorzysc.
pamietajcie tez ze te poj🤬e akcje ktore widzimy sa reprezentowane przez skrajnosci z danych grup, bo praktycznie tylko skrajnosci sie manifestuja.
koncze bo podcieram.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!no popatrz k🤬a a wiesz ze mozesz byc w centrum? ja gardze po rowno lewymi jak i prawymi.
wk🤬iaja mnie ci postepowi idioci ktorzy wymyslaja idiotyzmy (chociazby 100 plci) bo chca byc zauwazeni i wk🤬iaja mnie ci debile co chodza do kosciolka spowiadaja sie i wierza w marna ksiazke pelna bzdur bez jakiej kolwiek wartosci. ani tam fabuly ani tam podstawowych odpowiedzi. do wartosci o ktorych mowia tez ni c🤬ja sie nie stosuja. chociaz gdyby ktos z wierzacych przeczytal biblie to niechcialby miec nic wspolnego z takim bogiem
widze politykow ktorzy niby w swieckim panstwie liza dupy tym wyzej postawionym w kosciele bo chca miec glosy.
a przypomne ze glowny elektorat obecnie nam panujacych to mohery rolnicy i umyslowa bieda ktora nie ma wlasnego zdania. dlatego potrzebna tvp zeby im to zdanie wyrobic.
krotko mowiac, krajem rzadza i ustawiaja nam przyszlosc stare przyglupie parchy plus postkomuchy zamiast mlodziez ktora chce godnie zyc i zarabiac i dokladac wlasna cegielke do rozwoju panstwa.
z podobnego powodu z reszta, czyli z c🤬jowego wyboru kraje na zachodzie maja wiele problemow.
ni c🤬ja mnie nie interesuje czy 2 pedaly wezma slub czy nie. na adopcje wiekszosc na szczescie sie nie zgodzi wiec kogo i po co boli zwykly papier?
blm nam nie grozi bo nie ma tu czarnych, a to ze jakies z🤬by w warszawie daly sie poniesc modzie trudno... a o ile dobrze kojarze dane to chyba wiekszosc homo z lgbt jako ruchem/organizacja, nie chca miec nic wspolnego bo uwazaja ze dzialaja na ich niekorzysc.
pamietajcie tez ze te poj🤬e akcje ktore widzimy sa reprezentowane przez skrajnosci z danych grup, bo praktycznie tylko skrajnosci sie manifestuja.
koncze bo podcieram.
Ale ty jesteś naiwny albo masz 15 lat i nie znasz historii.
Dzisiejszy prawak to ten co stał po środku 10 lat temu, a dzisiejszy "faszysta" to ten co w Polsce stał pośrodku 20 lat temu.
Każdy komu wydaje ise że stoi po środku w praktyce jest sojusznikiem skrajnej lewicy, bo nie stawia im czynnego oporu i mogą co roku przesuwać granicę "normalności".