Oglądać tylko z dźwiękiem

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Myślicie, że ją zrozumieli? Ale fajna jest, ostra - lubię takie.
Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy ch*j wie czym, a to po prostu dziewczyna która zapie**ala i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
Oni na spotkaniach przed akcją dostają instrukcje żeby nie stawiać oporu, a potem powoli wrócić na miejsce więc ściąganie ich z drogi nie ma sensu. Dlatego jakiś czas temu na brytyjskich forach zaczęto popularyzować pomysł, żeby kierowcy wozili kajdanki, takie do zabaw BDSM i przykuwali ich do barierek po odciągnięciu. Nie wiem, czy pomysł się przyjmie ale z przyjemnością obejrzę takie nagranie.
Ale może się nie doczekam, bo ostatnio jakby odpuścili. Może się przestraszyli.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Tak k🤬a. Wybitne grono wybawicieli narodu
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To mi pachnie rosyjską polityką.
Wmówiono nam przy okazji ukraińskiej awantury, że ruskie to tępe dzikie ludzie. Oni planują jak szachiści, że dopiero po wielu latach widzimy w jak czarnej dupie jesteśmy. Jakieś biznesy energetyczne, jacyś uchodźcy, jakieś spadające samoloty. Póki co jest ich 3x więcej niż nas i to nie jest lud pasterski. Mają technologie kosmiczne, atomowe, strasznie długą granicę, c🤬jowy klimat i nieograniczone zasoby surowców. Obsługa tego wymaga zaawansowanej cywilizacji. Jeden z kilkunastu ich okrętów podwodnych ma 16 rakiet każda po 6 autonomicznych głowic. 96 ładunków atomowych. Europa znika w godzinę. Z takim przeciwnikiem nie walczy się militarnie.
Przyszłość to jednak wodór i atom, nie ruska ropa.
O k🤬a, ale mnie nastraszyłeś tymi głowicami, aż się posrałem.
Kijowa nie potrafili zająć, ruskie ćwoki, choć stali na przedmieściach, więc o czym ty p🤬lisz człowieku?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.O k🤬a, ale mnie nastraszyłeś tymi głowicami, aż się posrałem.
Kijowa nie potrafili zająć, ruskie ćwoki, choć stali na przedmieściach, więc o czym ty p🤬lisz człowieku?
Jeden z kilkunastu ich okrętów podwodnych ma 16 rakiet każda po 6 autonomicznych głowic. 96 ładunków atomowych. Europa znika w godzinę.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem