Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kuba1986 2025-04-17, 8:29 1
JoSeed napisał/a:

Jedyny jasny punkt w tym "wydarzeniu" to cel zbiórki...
Kuba, ja pieprzę, nie idę!

JoSeed, jak Ty mnie zaimponowałaś w tej chwili
Zgłoś
Akwit 2025-04-17, 9:02
Duczki1234 napisał/a:

Szczerze to wyj🤬e w te k🤬iszony .Ma taką fantazje erotyczną w dodatku płacą niech idzie k🤬isko , już dawno przestałem się przejmowac tą degradacją społeczeństwa. Faceci robią to samo płacą i ma być usługa zrobiona.
Murzyn musi być w ciężkim szoku że wyjebie za darmo ba jeszcze wesprze finansowo brata goryla w zoo

Piekny komentarz, kocham twoje podejscie! Zajebiste, zrobilo mi to dzien. Z tym bratem gorylem trafiles k🤬a samo sendo. 100% Sadol Feeling
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-17, 11:46
Zarejestruj napisał/a:

Jak sie przemaluje na czarno to też por🤬am głupie polki?

No i I przy okazji złapiesz HIV.
Zgłoś
Baro 2025-04-17, 14:53
Duczki1234 napisał/a:

Szczerze to wyj🤬e w te k🤬iszony .Ma taką fantazje erotyczną w dodatku płacą niech idzie k🤬isko , już dawno przestałem się przejmowac tą degradacją społeczeństwa. Faceci robią to samo płacą i ma być usługa zrobiona.
Murzyn musi być w ciężkim szoku że wyjebie za darmo ba jeszcze wesprze finansowo brata goryla w zoo

Przecież to fake news. Pośmiać się można ale nie podniecajcie się za bardzo.
Zgłoś
subik 2025-04-17, 19:51
Zj🤬y fejk pffffffff
Zgłoś
blackburn 2025-04-17, 23:38
Duczki1234 napisał/a:

Na końcu sprzeda jej syfa w postaci HIV, ona za rok dwa poderwie cie w klubie, moze się polubicie, stworzycie związek. Następnie po 2-3latach zrobi badania i okaże się że jesteście oboje w tym uj🤬i.
Ludzie dziś się p🤬la jak za czasów starego Rzymu, problem w tym że im więcej r🤬ania tym mniej zabezpieczeniaz tak jak by się można było tylko katarkiem zarazić.
Zgłoś
Dildowagins 2025-04-18, 10:36
A po r🤬anu do kolejki chorych na hiv.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-20, 0:11
przecież w całej Europie wszyscy wiedzą i w Afryce też że p0lka to darmowa zabawka dla murzyna dziury rozj🤬e tak że jak otworzy mordę to robi jej się przeciąg w dupie - opis p0lki heh ja nie wiem gościu dziwisz się jakbyś był pierwszy dzień w tym p🤬lniku poza tym to te k🤬y sprowadziły do Polski HIV przez takie akcje właśnie heh
Zgłoś