Jedyny jasny punkt w tym "wydarzeniu" to cel zbiórki...
Kuba, ja pieprzę, nie idę!
JoSeed, jak Ty mnie zaimponowałaś w tej chwili

Szczerze to wyj🤬e w te k🤬iszony .Ma taką fantazje erotyczną w dodatku płacą niech idzie k🤬isko , już dawno przestałem się przejmowac tą degradacją społeczeństwa. Faceci robią to samo płacą i ma być usługa zrobiona.
Murzyn musi być w ciężkim szoku że wyjebie za darmo ba jeszcze wesprze finansowo brata goryla w zoo
Piekny komentarz, kocham twoje podejscie! Zajebiste, zrobilo mi to dzien. Z tym bratem gorylem trafiles k🤬a samo sendo. 100% Sadol Feeling

Jak sie przemaluje na czarno to też por🤬am głupie polki?
No i I przy okazji złapiesz HIV.
Szczerze to wyj🤬e w te k🤬iszony .Ma taką fantazje erotyczną w dodatku płacą niech idzie k🤬isko , już dawno przestałem się przejmowac tą degradacją społeczeństwa. Faceci robią to samo płacą i ma być usługa zrobiona.
Murzyn musi być w ciężkim szoku że wyjebie za darmo ba jeszcze wesprze finansowo brata goryla w zoo
Przecież to fake news. Pośmiać się można ale nie podniecajcie się za bardzo.

Na końcu sprzeda jej syfa w postaci HIV, ona za rok dwa poderwie cie w klubie, moze się polubicie, stworzycie związek. Następnie po 2-3latach zrobi badania i okaże się że jesteście oboje w tym uj🤬i.
Ludzie dziś się p🤬la jak za czasów starego Rzymu, problem w tym że im więcej r🤬ania tym mniej zabezpieczeniaz tak jak by się można było tylko katarkiem zarazić.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org