kedzior242 napisał/a:
I tak i nie. Później chodzi taka skalana zwierzęcym prąciem i jeszcze Ciebie uwiedzie przy drinku.
Później wkładasz c🤬ja w taką grzybnie i musisz z tym żyć. Ohyda...
Jak się k🤬sa w śmietniku znalazło to takie zachowanie może się zdarzyć, normalny facet nie ulega takim "uwodzeniom", szczególnie jak wie w jakim świecie przyszło nam obecnie żyć...

Ktoś wrzucił fake newsa i już prawicowe k🤬y z pisu i konfederacji spinają poślady bo murzyni. Gardzę tymi p🤬lcami z pseudoprawicy co to w niedzielę rączki do modlitwy w kościele składają a w poniedziałek sieją nienawiść do Ukraińców i innych LEGALNIE pracujących obcokrajowców. Specjalnie zagłosuję na trzaska żeby wam ból dupska rozerwał j🤬e k🤬y.
Autokary pełne górników zaraz po szychcie jedzie do Warszawy fedrować😎
Duczki1234 napisał/a:
e to wyj🤬e w te k🤬iszony
Tylko szkoda, że my za to potem płacimy

WwF to jest dopiero przekręt. Człowiek patrzy że czarni , brudasy ITp a tak naprawdę w c🤬ja lecą z babami i z ludźmi co wierzą w to WWF..... kiedyś u mnie chodzili i prosili o dostęp do konta ten przelew tygodniowy na tygryska czy kogoś.... dobre .....
Mam nadzieję, że jak murzyny zobaczą, co mają r🤬ać, to sami kupią pontony i z powrotem nap🤬lać będą szybciutko tackami po frytkach do afryki.