podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I tak i nie. Później chodzi taka skalana zwierzęcym prąciem i jeszcze Ciebie uwiedzie przy drinku.
Później wkładasz c🤬ja w taką grzybnie i musisz z tym żyć. Ohyda...
Szczerze mówiąc to jeśli praktykujesz zasadę j🤬ia się przy każdej możliwej okazji to i tak złapiesz coś prędzej czy później. Nawet w najbardziej białym i najbardziej hetero społeczeństwie jakie można sobie wyobrazić.
Niektóre stuleje się spinają.
Najbardziej bawi mnie, gdy ktoś płacze, że Ukraińcy mają lepiej od niego, albo że murzyni są fe bo Polki nam zabierają.
Jakim trzeba być niebem, by przegrywać w konkurencji ekonomicznej z najwiekszymi biedakami Europy - Ukraincami, a w konkurencji o kobiety - z murzynami.
Pamiętaj że konta powstałe po 2022 roku mogą być równie dobrze po prostu botami ruskimi. Nie jestem fanem teorii spiskowych i wyzywanie ludzi od onuc, zwłaszcza kiedy robi to historycznie pro-rosyjska lewica oskarżając prawicę, ale tu jest za dużo kont które nie piszą nic innego niż lamenty o ukrach i to często w tematach niezwiązanych z nimi.
Pewnie pełno będzie panienek z konfederacji - jakaś miła odmiana po stulejarskich konfiackich piwniczniakach
Jak tak czytam te Twoje świeże konto to mam wrażenie że Lewica lub Razem szuka wyborców i zrobiła sobie konto na sadisticu na wybory prezydenckie. Jak nie konfa to jarosław albo 500+. Chłopie lub jakaś niebinarna istoto... Połowa kont tutaj to jakieś boty. Wyborców tu nie znajdziesz.
Do tego prowadzi skrajna prawicowa polityka, głupie k🤬iszony wolą murzyna niż wiadomo kogo z *** i ************
Ty chyba ostatni raz ze swojej wsi do Warszawy pojechałeś w latach 90-tych jeśli myślisz że to miasto jest jakoś szczególnie podatne na prawicową politykę

Uczciwe pytanie: To tak na serio?
Biorąc pod uwagę że takżetego to dość foliarski zbiór prawicowych publicystów, można wątpić.
Pewnie pełno będzie panienek z konfederacji - jakaś miła odmiana po stulejarskich konfiackich piwniczniakach
To właśnie lewackie k🤬y zapraszają czarnych, i dają im dupy, a biali według nich to faszyści. Oczywiście na własnej skórze się przekonają co to znaczy czarny książe, ale już że zgrają cz🤬chów przy cycku.
To właśnie lewackie k🤬y zapraszają czarnych, i dają im dupy, a biali według nich to faszyści. Oczywiście na własnej skórze się przekonają co to znaczy czarny książe, ale już że zgrają cz🤬chów przy cycku.
Ale was, stulejarzy boli, że ludzie robią to na co mają ochotę. Że się bzykaja na każdy sposób z każdym, z kim mają ochotę. Ale im tego zazdrościcie. Bo wasz jedyny seks, to albo z własną ręką, albo z proboszczem, albo z bezzębną Karyną w krzakach za spozywczakiem na wsi, za butelkę taniego mózgojeba.
A jak któryś w was ma kobietę, to tylko po ciemku i na misjonarza, bo inaczej ksiądz da 20 zdrowasiek pokuty.
Siedźcie w tym swoim seksualnym ciemnogrodzie, i zazdrośćcie - tyle wam zostało
Ale was, stulejarzy boli, że ludzie robią to na co mają ochotę. Że się bzykaja na każdy sposób z każdym, z kim mają ochotę. Ale im tego zazdrościcie. Bo wasz jedyny seks, to albo z własną ręką, albo z proboszczem, albo z bezzębną Karyną w krzakach za spozywczakiem na wsi, za butelkę taniego mózgojeba.
A jak któryś w was ma kobietę, to tylko po ciemku i na misjonarza, bo inaczej ksiądz da 20 zdrowasiek pokuty.
Siedźcie w tym swoim seksualnym ciemnogrodzie, i zazdrośćcie - tyle wam zostało
To dlaczego nie wyjedziesz choćby do Francji jak tu w zaścianku Polskim ci źle? Jak jesteś odważny to możesz do Egiptu się przenieść. Ale swoich gówien mi tu nie wciskaj. Lewacki postęp to jest na zachodzie i ja tego nie chcę. ps. Też kiedyś byłem Lewakiem, ale mi się totalnie odwidziało. Wolę zaścianek.