👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

0 Piw i na głównej? Z ciekawości, ile dostajecie za promocje tego czegoś?

po 500 zł na łeb i słoik ogórków kiszonych do podziału.
podpis użytkownika

Kruncher ale Ty bezczelny jestes. Magiczny przycisk ignoruj się znajduje taki tam

To że coś z tego kasy mają to chyba logiczne i każdy powinien się tego domyślić, choćby przez czasem wyskakujące okienko AdFly, i właśnie przez promocje tosiewytnie i programu maturatobzdura.

co za skośne babsko z gumą do żucia... to jest właśnie poziom dzisiejszych programów. DNO !!!
btw. co raz więcej widzę tego żółtego problemu i nie tylko...
btw. co raz więcej widzę tego żółtego problemu i nie tylko...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie