👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tytuł jak ze szwabskiego Onetu - miał siedzieć w chałupie na galowo? Aleś mnie wk🤬ił zaraz z rana.
alojz napisał/a:
Tytuł jak ze szwabskiego Onetu - miał siedzieć w chałupie na galowo? Aleś mnie wk🤬ił zaraz z rana.
A co, miałeś nadzieję zobaczyć dziada półnagiego od pasa w dół?
alojz napisał/a:
Aleś mnie wk🤬ił zaraz z rana.
te twoje żale są niepokojące, nie chcę wiedzieć czego się spodziewałeś...

alojz napisał/a:
Halman na co dzień pisuje artykuły w Interii - te z błędami ortograficznymi.
Ten monitoring to był chyba pod dziadziusia . Wiadomo, że zawsze coś taki może zmalować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie