👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oglądając podobne filmiki zawsze sobie myślę - to wszystko kochający Bóg tak pięknie zaplanował i stworzył

Sadystyczne zwierzątka nie ma co. Większość drapiezników polujących w grupach jeszcze zaczeka aż ofiara szczeźnie, ale widzę Likaony się nie p🤬lą na robocie

Sprawni ji zorganizowani jak w kołobrzegu/zakopanem naganiacze na kwaterę.....

Brakowało mi krokodyla który by wp🤬lił likaona a potem zabrał im zdobycz.
Noe zabrał na arkę parę likaonów. Tak mówi pismo.
Ciekawe ile sarenek zabrał im na pożywienie.
Ciekawe ile sarenek zabrał im na pożywienie.

Likaony- dzikie psy afrykańskie moje ulubione zwierzaki.
W drugiej połowie 20 wieku na skutek jakiejś epidemii stada likaonów zasotały mocno osłabione i z tego powodu nie były w stanie obronic swojej zdobyczy przed szakalami, lwami i hienami. Na szczeście szybko wyewoluowało u nich zachowanie wpadania w szał żerowania bo mięso jest bezpieczne tylko w własnym żołądku. Taką antylopkę to w 15 min obiorą do samych kości nie zostawiając nawet szpiku:)
W drugiej połowie 20 wieku na skutek jakiejś epidemii stada likaonów zasotały mocno osłabione i z tego powodu nie były w stanie obronic swojej zdobyczy przed szakalami, lwami i hienami. Na szczeście szybko wyewoluowało u nich zachowanie wpadania w szał żerowania bo mięso jest bezpieczne tylko w własnym żołądku. Taką antylopkę to w 15 min obiorą do samych kości nie zostawiając nawet szpiku:)
Urwanie dupy z tymi likaonami
Chociaż ta antylopa po minie raczej ma wyj🤬e

One są strasznie wytrzymałe jak murzyni , długodystansowce , mogą biec i biec i się nie męczą .
Najbardziej paskudne stworzenia drapieżne zaraz po rekinach i hienach dla mnie .
Najbardziej paskudne stworzenia drapieżne zaraz po rekinach i hienach dla mnie .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie