Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Moby_Dick 2013-05-25, 17:29 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kustoszpan 2013-05-25, 17:36
Piękno natury w czystej postaci.
Zgłoś
Cyjanek 2013-05-25, 18:03 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 3:02 3
CDBlaze,

Bardziej mi na wilka wyglądasz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 8:42
Phi, też mi polowanie.
Złapał jakiegoś cielca bez matki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 11:12 1
ces napisał/a:

Phi, też mi polowanie.

Kiedyś, dawno temu zastanawiałem się czy są ludzie tak ograniczeni by nie załapać nawet najprostszej ironii.

Otóż dziś znalazłem odpowiedź.
Zgłoś
sajet 2013-05-26, 12:40
Kiedyś, dawno temu zastanawiałem się czy są ludzie tak ograniczeni by nie załapać nawet najprostszej ironii.

niech Ty i Twoja wybitna inteligencja przeniesie się na wyższe stadium panie dwa miejsca w autobusie LOL
Zgłoś
kustoszpan 2013-05-26, 13:41 1
@black88
A Ty znasz znaczenie słowa "ironia"? Czy tak tylko używasz bo fajnie brzmi.
Gdzie Ty tu widzisz ironię w temacie od Legendarnego?
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2013-05-26, 13:54 1
ces napisał/a:

Phi, też mi polowanie.

black88 napisał/a:

Otóż dziś znalazłem odpowiedź.

sajet napisał/a:

niech Ty i Twoja wybitna inteligencja przeniesie się na wyższe stadium panie dwa miejsca w autobusie LOL

kustoszpan napisał/a:

@black88
A Ty znasz znaczenie słowa "ironia"? Czy tak tylko używasz bo fajnie brzmi.https://www.sadol.pl/hard/45/
Gdzie Ty tu widzisz ironię w temacie od Legendarnego?

Uwaga! Rozwiewam wątpliwości, w tytule tematu nie ma ironii. Już możecie przestać się sprzeczać. Co to niby jest jak nie polowanie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 14:02
Pięknie się zaczaił i go schwytał. I ten dźwięk migawki po tym, jak już go złapał... Mmm...
Zgłoś
BongMan 2013-05-26, 14:14 2
Zgłoś
cerastes 2013-05-26, 14:21
no i to jest lew...
Zgłoś
KMD 2013-05-26, 14:21
Po "tytułowym zdjęciu na filmiku" myślałem, że lew morski będzie polować Zobaczcie sami.
Zgłoś
maciek24043 2013-05-26, 15:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem