Czyli mała dawka sadyzmu na weekend. Na początku jest długie skradanie się, jak komuś się śpieszy to niech przewinie na 2:00.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
ces napisał/a:
Phi, też mi polowanie.
Złapał jakiegoś cielca bez matki.
Kiedyś, dawno temu zastanawiałem się czy są ludzie tak ograniczeni by nie załapać nawet najprostszej ironii.
Otóż dziś znalazłem odpowiedź.
Kiedyś, dawno temu zastanawiałem się czy są ludzie tak ograniczeni by nie załapać nawet najprostszej ironii.
niech Ty i Twoja wybitna inteligencja przeniesie się na wyższe stadium panie dwa miejsca w autobusie LOL
niech Ty i Twoja wybitna inteligencja przeniesie się na wyższe stadium panie dwa miejsca w autobusie LOL
@black88
A Ty znasz znaczenie słowa "ironia"? Czy tak tylko używasz bo fajnie brzmi.
Gdzie Ty tu widzisz ironię w temacie od Legendarnego?
A Ty znasz znaczenie słowa "ironia"? Czy tak tylko używasz bo fajnie brzmi.
ces napisał/a:
Phi, też mi polowanie.
Złapał jakiegoś cielca bez matki.
black88 napisał/a:
Otóż dziś znalazłem odpowiedź.
sajet napisał/a:
kustoszpan napisał/a:
@black88
A Ty znasz znaczenie słowa "ironia"? Czy tak tylko używasz bo fajnie brzmi.https://www.sadol.pl/hard/45/
Uwaga! Rozwiewam wątpliwości, w tytule tematu nie ma ironii. Już możecie przestać się sprzeczać. Co to niby jest jak nie polowanie?
Pięknie się zaczaił i go schwytał. I ten dźwięk migawki po tym, jak już go złapał... Mmm...
Po "tytułowym zdjęciu na filmiku" myślałem, że lew morski będzie polować
Zobaczcie sami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie