~DMT
2014-10-13, 14:30
A więc się wypowiem bo na psach się trochę znam. Słabo je wytresowali, chciały go zagryźć nie po to żeby się nażreć tylko dla "zabawy" i ćwiczenia tego czym są. Presja stada, zwłaszcza psów myśliwskich, dzika nie mogli znaleźć żeby go pewnie bezpiecznie przenieść z dala od ludzi bo widać że kawał odyńca, do jakiegoś rezerwatu czy gdzieś tam więc wzięli psy tropiące, z tym że słabo wyszkolone.
Hitch, opcja polowania z psami odpada bo pozwolili by im zrobić swoje, chociaż jedno jeszcze mi przychodzi na myśl, że za dobrego psa myśliwskiego trzeba dobrze zapłacić i się wystraszyli że za chwilę może im się stać kuku
konto usunięte
2014-10-13, 15:07
@up Oto Krzysztof Jarzyna sposrod sadolowej braci ekspertow zabral glos! Kto osmieli udowodnic mu debilizm? Kto odwazy sie osmieszyc tak powazna persone? Kto zmiazdzy go potega swoich argumentow? Dyskusja wciaz jest otwarta!
~DMT
2014-10-13, 15:11
Hitch, Ja już się nie odzywam, bo z debilami takimi jak ty nie gadam...
konto usunięte
2014-10-13, 16:56
@casimus Nie, to nie moze byc prawda, to JA jestem debilem! Najwiekszym i jedynym prawdziwym, moj debilizm jest najdebilniejszy! Gdybym pokazal choc czesc mojego debilizmu, wypalilby wam oczy swoja debilnoscia. Nie ma debilniejszego debila niz ja sam!
Casimus, odezwij się, - bo strzelę przeciw Twej naturze;
Jeśli jej w gruzy nie zburzę,
To wstrząsnę całym państw Twoich klinem;
Bo wystrzelę głos w całe obręby stworzenia:
Ten głos, który z pokoleń pójdzie w pokolenia:
Krzyknę, ześ Ty nie ojcem świata, ale...
DEBILEM !