Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Polowanie na dzika w Rosji
konto usunięte • 2014-10-13, 13:20
Polowanie na dzika przy uzyciu psow. Akcja od 0:50

Chyba niezamierzone, skoro ciezko pracowali zeby odciagnac psy od dzika, ale pozostawiam werdykt naszym jak zawsze niezawodnym ekskremen... ekhem, ekspertom.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT 2014-10-13, 14:30 2
A więc się wypowiem bo na psach się trochę znam. Słabo je wytresowali, chciały go zagryźć nie po to żeby się nażreć tylko dla "zabawy" i ćwiczenia tego czym są. Presja stada, zwłaszcza psów myśliwskich, dzika nie mogli znaleźć żeby go pewnie bezpiecznie przenieść z dala od ludzi bo widać że kawał odyńca, do jakiegoś rezerwatu czy gdzieś tam więc wzięli psy tropiące, z tym że słabo wyszkolone.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 14:36 65
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~DMT 2014-10-13, 14:48
Hitch, opcja polowania z psami odpada bo pozwolili by im zrobić swoje, chociaż jedno jeszcze mi przychodzi na myśl, że za dobrego psa myśliwskiego trzeba dobrze zapłacić i się wystraszyli że za chwilę może im się stać kuku
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 14:49 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 15:07 8
@up Oto Krzysztof Jarzyna sposrod sadolowej braci ekspertow zabral glos! Kto osmieli udowodnic mu debilizm? Kto odwazy sie osmieszyc tak powazna persone? Kto zmiazdzy go potega swoich argumentow? Dyskusja wciaz jest otwarta!
Zgłoś
~DMT 2014-10-13, 15:11 4
Hitch, Ja już się nie odzywam, bo z debilami takimi jak ty nie gadam...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 15:31 1
Zgłoś
Bombeluna 2014-10-13, 15:55 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 16:29 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 16:43
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-13, 16:56 1
@casimus Nie, to nie moze byc prawda, to JA jestem debilem! Najwiekszym i jedynym prawdziwym, moj debilizm jest najdebilniejszy! Gdybym pokazal choc czesc mojego debilizmu, wypalilby wam oczy swoja debilnoscia. Nie ma debilniejszego debila niz ja sam!

Casimus, odezwij się, - bo strzelę przeciw Twej naturze;

Jeśli jej w gruzy nie zburzę,

To wstrząsnę całym państw Twoich klinem;

Bo wystrzelę głos w całe obręby stworzenia:

Ten głos, który z pokoleń pójdzie w pokolenia:

Krzyknę, ześ Ty nie ojcem świata, ale...

DEBILEM !
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem