Od 0:55
Ja bym się nie bawił w wiatrówki, z breneki je!

Ja bym się nie bawił w wiatrówki, z breneki je!
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.

Jestem ekspertem a więc powiem tak: strzał wykonany prawidłowo z wiatrówki łamanej o średnicy śrutu 4,5mm.
Dodatkowo szczur nie dostał w czaszkę, która mogła zatrzymać śrut, lecz za czaszką w szyje gdzie nie ma oporów dla pocisku. No i najważnieksze pytanie. Czy padł? Odpowiedzią jest tak, chociaż można się nad tym zastanawiać.
A teraz serio. Zaj🤬 go idealnie chociaż nie polecam lunety na wiatrówce, lepiej kupić sobie kolimator. Dzięki niemu jest o wiele więcej zabawy
Dodatkowo szczur nie dostał w czaszkę, która mogła zatrzymać śrut, lecz za czaszką w szyje gdzie nie ma oporów dla pocisku. No i najważnieksze pytanie. Czy padł? Odpowiedzią jest tak, chociaż można się nad tym zastanawiać.
A teraz serio. Zaj🤬 go idealnie chociaż nie polecam lunety na wiatrówce, lepiej kupić sobie kolimator. Dzięki niemu jest o wiele więcej zabawy

celownik dodany a woda pod prąd podłączona ot zagadka rozwiązana.
Normalnie obrońcy zwierząt wpadliby i narobili bólu dupy ale widać szczury nie są tak słodziutkie bo olali temat

jak tak można biedne zwierządka!! co komu przeszkadał taki szczurek ze sobie żył?? ...
jade dokupić lunete do wiatrówki ;ddd
jade dokupić lunete do wiatrówki ;ddd
Szczota napisał/a:
Gdzie obrońcy biednych zwierzątek?
Zawsze daje ci piwko za avatar