👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

teraz czekamy na filmik jak złów poluje na gołębie. kto go nam przedstawi? No kto?
@up "złów" to może nie jest, ale wrzucam filmik żółwia polującego na gołębie

Zwykle dokarmiane przez wąsate księgowe gołębie nie wyczuwają żadnego zagrożenia w żwawo zbliżającym się sumim wąsie. Są głupie, niech giną. - czytała Krysia Czubówna.
Z własnego doświadczenia powiem - fajna to rzecz - rozbierasz takiego dużego suma, rozcinasz mu brzuch, patroszysz, flaki wywalasz, a tu w żołądku kaczka...

Mało to razy ojciec z suma kaczkę wyciągał przy patroszeniu... To jest norma na zamkniętych akwenach

Już sobie wyobrażam mojego starego, będącego na Odrze i łowiącego z gołębim truchłem na haczyku.

co do najlepszego komentarza... dobry motyw, ale ile razy można oglądać tą samą scenę w jednym filmiku?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie