Nie dość, że jest zjebem to do tego wszystkiego jeszcze jest czarny. No ja p🤬le..
@Szron
Jak Ty to k🤬a zrobiles? Wlaczylem ten kawalek to mnie skurcz zlapal w prawej stopie.
Jak Ty to k🤬a zrobiles? Wlaczylem ten kawalek to mnie skurcz zlapal w prawej stopie.

wk🤬iaja mnie ludzie którzy z tamtej sympatycznie poj🤬ej kompilacji wycinają 4 sekundowy fragment i z jednego 6 minutowego filmiku robią 543214 "nowych" mini filmików i jeszcze dodają to tutaj.. weźcie się w garść i znajdźcie coś zajebistego, nie żerujcie na cudzej pomysłowości :c
Powiedizał "chicken" jak Marge Simpson.
:mysle:
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:
epluribusunum napisał/a:
wk🤬iaja mnie ludzie którzy z tamtej sympatycznie poj🤬ej kompilacji wycinają 4 sekundowy fragment i z jednego 6 minutowego filmiku robią 543214 "nowych" mini filmików i jeszcze dodają to tutaj.. weźcie się w garść i znajdźcie coś zajebistego, nie żerujcie na cudzej pomysłowości :c
Znalazłem pojedynczy film a nie wyciąłem z komplikacji, nie robimy tak jak ty
epluribusunum napisał/a:
A mnie wk🤬ia jak ktoś komentuje coś, o czym nie ma zielonego pojęcia.
Proszę: https://www.facebook.com/BestofVine

qmakk, Bo tak naprawdę to masz kurzą łapkę a nie stopę.
Pozdro
qtacz, ICP to jest to
Dziękacz z piwo. Znasz kawał o mambie? Pewnie nie. Masz i Ty ;p

qtacz, ICP to jest to