Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
konto usunięte 2018-03-06, 10:30 5
Ale dlaczego dobra zmywarkę połozyli pod samochód? Programator jej sie popsuł?
Zgłoś
Dannybow 2018-03-06, 10:56 9
Cytat:

Ale dlaczego dobra zmywarkę połozyli pod samochód? Programator jej sie popsuł?

Jeśli dla Ciebie kobieta to zmywarka to idź powiedz to żonie ( o ile masz) lub matce (o ile żyje). Ja tu nie będę jakimś obrońcą praw kobiet czy feministą, bo kurew jest pełno na świecie a dobrych kobiet mało, ale właśnie dlatego nie możemy wszystkich wrzucać do jednego worka. No chyba, że w swoim 37 letnim życiu żadna kobieta nie zasłużyła na dobre traktowanie. W takim wypadku prawie mi Cię żal.
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 11:15 25
@up
Koledze się chyba portale pomyliły.
Zgłoś
Sosna84 2018-03-06, 11:16 10
Spiął dupsko o tą zmywarkę, jak przed penetracją przez wujka...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-03-06, 11:19
Japonia?
Tam sami kamikadze.
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 11:41
Dannybow napisał/a:

Jeśli dla Ciebie kobieta to zmywarka to idź powiedz to żonie ( o ile masz) lub matce (o ile żyje). Ja tu nie będę jakimś obrońcą praw kobiet czy feministą, bo kurew jest pełno na świecie a dobrych kobiet mało, ale właśnie dlatego nie możemy wszystkich wrzucać do jednego worka. No chyba, że w swoim 37 letnim życiu żadna kobieta nie zasłużyła na dobre traktowanie. W takim wypadku prawie mi Cię żal.

Ale ty tak serio, czy chcesz mnie strollować?

Ja bardzo szanuje zmywarki, wyobrażasz sobie postep jakby faceci mieli zmywac naczynia, prać gacie czy zajmowac sie bachorami?

Same zmywarki tez na tym korzystaja, nie musza prac w rzece, moga sobie pozwolic na lifting, co bardziej bystre sa dopuszczane do szacownego męskiego grona i nie musza same zmywać tylko wynajmuja inna zmywarke.
Zgłoś
Dannybow 2018-03-06, 12:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 12:51 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dannybow 2018-03-06, 12:57
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 13:41
W mojej opinii ta scena wyglądała całkiem wiarygodnie. Może nawet oskara w 2019 za rolę drugoplanową dostanie kierowca tego samochodu.
Zgłoś
mareczex093 2018-03-06, 13:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 15:16
@Dannybow Masz rację, ja też szanuję kobiety i w ogóle jestem za równouprawnieniem, byleby mi tylko baba w drogę nie wchodziła. Morda w kubeł i do garów
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 16:12
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-06, 17:22
ha zmywarka pod kołami, czemu nie w kuchni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem