Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
Polsat
konto usunięte • 2014-09-21, 18:56
-Halo, Polsat?
-Tak,Dzień Dobry tu xYZ ZYX,Telewizja Polat
-Dzień Dobry,ja z takim pytaniem,ile reklam planujecie na finał siatkówki w odkodowanym kanale?
-Proszę Pana,wiadomość o odkodowaniu transmisji to tylko zabieg marketingowy,tak naprawdę reklamy będą nadawane przez cały czas trwania meczu

Zdarzenie nie jest prawdziwe,to tylko żart :*
Nie było bo sam wymyśliłem
Zgłoś
marcin921211 2014-09-21, 19:03 11
Myślisz, że za darmo dostaniesz? Widocznie Polsatowi nie opłaca się odkodowywać sygnału, bo siatkówka ma za małą oglądalność i mieliby za mały zysk z reklam.

Pewnie większość z was mi odpowie: A piłki nożnej nikt nie ogląda, a jest otwarta.
No widocznie ogląda ją tyle osób, że wpływy z reklam mają ogromne.

Taki jest biznes. A jak się nie podoba, to stwórzcie sobie stację, kupcie prawa i róbcie z nimi co chcecie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-21, 19:18
-byle tylko z Karolakiem byly!!!
Zgłoś
Robass1994 2014-09-21, 20:29
Nic sie nie martwcie,bronek to załatwi.
Zgłoś
1.Michal 2014-09-22, 1:51
Przecież to śmieszne nie jest
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-22, 2:03 4
A piłka kopana dalej sportem narodowym
Zgłoś
novy__ 2014-09-22, 6:58
nie pamiętam kiedy Polska tyle złota dostała za jednym razem
Zgłoś
bendyz 2014-09-22, 17:52 53
Polsat zainwestował kupę kasy na organizację mistrzostw ( to oni ściągnęli te mistrzostwa do Polski i za nie zapłacili a nie ministerstwo sportu czy cos takiego). Z budżetu poszło na to strasznie mało kasy - ministerstwo sportu coś rzuciło. Mistrzostwa były zorganizowane bardzo dobrze, na świecie nas chwalą, nie ma żadnych dziwnych akcji ze gdzieś zginęło 100milionów złotych w przetargach. Moim zdaniem Polsat się wykazał, mieli prawo zakodować sobie transmisje. Od kilkunastu lat wspierają polską siatkówke, transmitują mecze. Jeśli dla kogoś oglądanie mistrzostw było ważne to wykupił sobie dostęp płatny i tym samym złożył się na organizację. A jeśli któs nie chciał to niech płacze. Jak dla mnie taka organizacja jest dużo lepsza ( mniej złodziejska) niż np. Euro 2012 gdzie znając życie jeszcze jest sporo osób zatrudnionych przy organizacji.
Zgłoś
Penc 2014-09-22, 17:54 2
Fejk, był mecz.
Zgłoś
~Faper Noster 2014-09-23, 8:27
@bendyz, dzięki temu że znałem kogo trzeba załapałem się na darmowy plecak, piłkę i pendrive'a z logo Euro2012 Więc nie było ono takie złe. A że poszły na to grube miliony z budżetu? Norma
Zgłoś
eligurf 2014-09-23, 10:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ocwpzw 2014-09-23, 12:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juzekmotyka 2014-09-23, 16:38 3
Przy tej okazji (zakodowanie meczów) wyszła cała polska mentalność. Wszystko musi być 'za darmo' kiedy to my coś chcemy ale kiedy nas się o coś prosi to nie. I tyczy się to dosłownie wszystkiego, od koleżeńskiej pomocy po oczekiwania wobec premiera.
Mi zakodowanie nie przeszkodziło w niczym, miałem pretekst żeby pójść z kolegami na piwo do knajpy (codziennie ).
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-23, 23:06 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem