👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
troche dziwnie mi sie czyta komenty o patriotyźmie pod filmikiem o tych debilach...swoją droga chętnie bym do nich postrzelał
albo pooglądał bym filmiki jak w grupe takich kiboli wjeżdża ciężarówka czy cokolwiek

albo pooglądał bym filmiki jak w grupe takich kiboli wjeżdża ciężarówka czy cokolwiek
Surkan napisał/a:
Kibice ??!!!! ta zwierzyna nie ma prawa nosić tego tytułu !!! to banda dzikiej zwierzyny która ma za dużo energii . należało by ich pozamykać tfu wysłać do kamieniołomu żeby tam się wyżyli !!!!
Czy szanowny pan spod znaku sierpa i młota mógłby zamknąć swoją jadaczkę? Albo skasować konto na tym portalu?

Ja tam na filmie widzę hołotę, nierobów oraz dzieci JP ani śladu patrioty.
@~Tołdi
Nazwanie tej hołoty po imieniu nie jest bolszewizmem ale już przejawem patriotyzmu. Zwalczanie takich agresywnych typków służy Polsce, więc to jest patriotyzm.
@~Tołdi
Nazwanie tej hołoty po imieniu nie jest bolszewizmem ale już przejawem patriotyzmu. Zwalczanie takich agresywnych typków służy Polsce, więc to jest patriotyzm.
Niemcy nawet słowa nie pisną... To szare myszki. Myślę, że z Anglikami też będzie spokój, gorzej z Czerwonymi Łbami. Lać Ruskich i nie patrzeć, czy żyją. Tym którzy przeżyją, zabrać paszporty załadować w bydlęce wagony i wywieźć na śląśk aby za darmo węgiel wydobywali za talerz zupy i dach nad głową ze słomy
.

ja nie jestem komunista anie nie mam takowych poglądów ale jak widzę jak to łykają co niektórzy to się śmiać chce .
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie