Nawet nie zamierzam tego komentować, ale powiem tyle że szwabów nie cierpię
podpis użytkownika
Pytam Boga, czy rozda lepsze karty,
bo k🤬a mam wrażenie że to jakieś żarty..
mjr
2013-04-25, 23:28
Velture napisał/a:
C🤬j nie rozkmini ,że to nie wina sklepu tylko jego banku w którym ma tą kartę....
Nie p🤬l. jak nie wiesz.
Hitlerowcy mają naj🤬e w bankach bardziej od nas i problem jest po ich stronie. Jedyna wina z naszej strony, to że takiego c🤬ja wypuszczamy z kraju...
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Gość taki wygadany a o bankomat się spytać nie umie...
...c🤬l i tyle,
,,,k🤬y germańskie zresztą też.
Konto usunięte
2013-04-25, 23:30
Facet ma karty tylko do wypłacania z bankomatu lub ustawiony zerowy limit na tranzakcje poza Polską więc może mieć 10 kart ale wszystkie gówno warte!!!!!!!!!!!!!
No i teraz jak tu dziwić się ,że w niemieckich sklepach nie chcą obsługiwać polaków , po paru takich polskich klientach , też bym miał uprzedzenie do każdego polaka .
No szkoda , bo nie dość z w własnym kraju traktowani jesteśmy jak murzyni to i za granicą mają nas dość
Konto usunięte
2013-04-25, 23:31
Burak jakich mało ale wk🤬ił się bo czekała go nocka na parkingu bez jedzenia na głodniaka.
Może napiszą w sklepie Nur fur Deutsche -pewnie zapas starych tabliczek z 39 się znajdzie
Konto usunięte
2013-04-25, 23:33
Facet z jajami
Konto usunięte
2013-04-25, 23:33
a już najgorszym prostactwem jest wstrzynanie awantury nie w języku jaki obowiązuje w danym kraju nic mu to nie da jedynie ludzie pomyślą ze jakiś świr.
Konto usunięte
2013-04-25, 23:34
Wyobraźcie sobie, że niemiec tak w Polsce tak robi...zaraz wp🤬l by dostał. Nie wiem jak niektórzy mogą go bronić, zachował sie jak prostak i tyle, c🤬j, że w Niemczech.
"Zostaw to albo ci jebnę"
Konto usunięte
2013-04-25, 23:42
dzarul napisał/a:
Koleś chce zapłacić kartą, ale z niewiadomych przyczyn nie chcą mi przyjąć, ba nawet pani kasjerka nie chce wsiąść łaskawie karty i przejechać nią przez terminal (widoczny na filmiku, więc k🤬a nie mówcie że nie można płacić w tym sklepie kartą), podejrzewam ,że mają jakieś wewnętrzne swoje ustalenia, że polskich kart nie obsługują. Ale co k🤬a go to obchodzi???Więc się nie dziwię że wk🤬iony jest!
Za to Tobie przydałoby się "wsiaść" słownik w łape
Konto usunięte
2013-04-25, 23:43
typowy Janusz z wąsem
I weź tu.... zap🤬lasz na NASZ "imidż" a tu wyskakuje ci takie coś i wszystko idzie się j🤬 :/
Cytat:
Za to Tobie przydałoby się "wsiaść" słownik w łape
a Tobie z🤬bie nigdy literówka się nie przytrafiła ?