Myślą że są nieśmiertelni ..
Konto usunięte
2017-02-07, 9:42
Konto usunięte
2017-02-07, 9:54
Ja tu widzę przede wszystkim nieśmiertelnych pieszych
@krzyks
"Polscy Kierowcy" to nazwa kanału
Ci wszyscy odważni z pewnością nie posiadają prawa jazdy.. Gdyby posiadali wiedzieli by jakie zagrożenie niosą.. c🤬je j🤬e.
Konto usunięte
2017-02-07, 10:36
flejtuch napisał/a:
Ci wszyscy odważni z pewnością nie posiadają prawa jazdy..
Prawo jazdy to tylko kawałek plastiku.
statystyka 2015, bo 2016 jeszcze nie widziałem.
Święte krowy, a nie piesi.
czesiek99 napisał/a:
Prawo jazdy to tylko kawałek plastiku.
Obrazek
statystyka 2015, bo 2016 jeszcze nie widziałem.
No ale statystycznie o wiele więcej zabitych jest z winy pieszego niż kierującego
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2017-02-07, 12:36
Brak latających debili na God modzie. Nie oglądajcie, bo się tylko wk🤬icie. Tę ciotkę z tęczową torebką najpierw bym p🤬lnął w baniak, a potem dyskutował.
Konto usunięte
2017-02-07, 12:43
K🤬a jak ja widzę tych idiotów, którzy jeszcze przyspieszają i myślą, że w sandałach z bazaru i dwoma torbami zakupów uda im się sp🤬olić przed rozpędzonym autem, to aż mnie krew zalewa...
Konto usunięte
2017-02-07, 13:03
Ogólnie to powinno się zdepenalizować przechodzenie przez ulice i czerwone światło.
A ten kolo z torbą borbą w 2:30 to powinien dostać działo na ryj, chciałbym to zobaczyć jak odp🤬la takie cyrki na ulicy w Rosji
akcja 2:15, nie jestem agresywny ale temu to bym tak wyp🤬olił że by się nakrył tą pedalską torbą
Konto usunięte
2017-02-07, 13:40
Większość sytuacji to jednak wina kierowców i typowe dla blacharzy myślenie "jestem samochodem, reszta się nie liczy".
A tego pedała z torebką to rozjechać powinien.
podpis użytkownika
kondominium rosyjsko-niemieckie pod ż🤬dowskim zarządem powierniczym
Ten z🤬b w żółtym w 2:01 od razu do odj🤬ia.
ale połowa z tych ujęć to nie tylko skrajny debilizm piszych, ale efekt zap🤬lania kierowców. Zblizasz sie do przejscia jadac samochodem, licz sie z tym, ze jakis kretyn ci sie wpakuje pod koła. a fakty są takie, że dzisiaj to kierowca ma wtedy przej🤬e.