Nikt mnie nie nagrał ?
Samochodem nie ma sensu ryzykować, wyprzedzam tylko jak muszę. Widać przykład pana z A class, nie ma opcji wyprzedzić 10 pojazdów, za 5 minut trzeba zrobić manewr który sprawi że (tak jak pan z mietka A) nie da to dużo, motocyklem natomiast wyprzedzając 5 aut, 4 ciągniki z zestawem i tak będziemy przy 1000km w domu szybciej o te 1-2h, a nie ma opcji żeby jakaś osobówka nas dogoniłą, zresztą wyprzedzić mietkiem 2.2cdi, a xjrką z silnikiem golfa która ma pake w 2.9s robi lekką różnicę.
Wielu z was którzy widzą motocykle tylko za szyby nie wie że to nie osobówka nawet i sportowa która rozpędza się według mnie jak skuter, zakazy są robione pod osobowe auta, a nie motocykle które się rozpędzają do 120 w sekundy, stąd później oburzenie że wyprzedza na ciągłej czy wysepce, wierzcie mi albo nie, ale ja szybciej wyprzedzę na wysepce kilka razy więcej aut BEZPIECZNIEJ, niż wy na długiej prostej jedno w tym samym czasie.
Dlatego zawsze polecam wszystkim hejterom, zanim zaczniesz p🤬lić o czymś o czym nie masz pojęcia, spróbujcie tego, a dowiecie się jak wygląda jazda 80km/h w mieście, jak wygląda jazda 130 poza miastem, jak wygląda jazda między autami.
Nie mówmy tu o zap🤬laniu 200km/h w zabudowanym bo nawet k🤬a ja się tego cykam, ba nawet chyba 150 nie jechałem w zabudowanym, ale 200km/h na pustej Sce ...?
PS.
Tak, nagrywam swoją jazdę żeby ktoś mógł wrzucić jak się w końcu rozjebię, ale wy też nagrywajcie jak przechodzicie na pasach, bo nigdy nie wiecie jak skończycie, robiąc to co lubicie czy idąc do pracy której nienawidzicie i fajnie by było się dowiedzieć ze hejter który czeka aż się ktoś rozjebie na motocyklu sam zdycha na pasach idąc do pracy
pozdro.
Sorrki ze tak wpadłem z tematem motocykli ale wypiłem 2x Zamkowy Cieszyn IPA 8% i tak mnie naszło na hejt, polecam piwko, tak wyk🤬iście dobre że nie ma drugiego takiego.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!