Plaga na Polskich drogach ..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Prawo pod tym wzgledem jest chore. Sam znam przypadek debila kierowcy zawodowego ktory mocno wczorajszy potracilby niemal policjanta. Prawko zabrane na dwa lata i smieszna grzywna. Prawko odzyskal i nadal jezdzi jak debil. Wieksza kare dostaniesz za brak oc niz jade po pijaku. Chory kraj.
Ja im się nie dziwię, naoglądasz się wypadków na sadolu i później na trzeźwo strach jechać.
@up
Niestety, gdyby wybić pijaków i palaczy to nie byłoby na leczenie, drogi, szkoły i obsesję Antka.
Niestety, gdyby wybić pijaków i palaczy to nie byłoby na leczenie, drogi, szkoły i obsesję Antka.
Ten ostatni to chyba za dużo Rutkowskiego się naoglądał
To wolno tak obywatela sponiewierać
Nie pozwą go chociażby za ograniczenie wolności
Jak nie, to ja jutro idę tak zatrzymać pijaną sąsiadkę
Prewencyjnie jakby chciała autem jechać, a przy okazji...
Serce sie raduje, widzac takich rodakow. Te pijane scierwa to margines, ktory zawsze bedzie, ale dzieki takiej mentalnosci obywateli bedzie zawsze troszke lepiej.
A jakby zatrzymali w ten sposób trzeźwego to co? Napaść, rozbój i bezprawne ograniczenie wolności? Bo odróżnić lekko pianego kierowcę od kierowcy, który nie spał dwie noce to nie taka łatwa sztuka...
@Cyrk Dlaczego ktokolwiek miałby zatrzymywać innego kierowcę, po którym nie widać, by pił?
Cyrk napisał/a:
A jakby zatrzymali w ten sposób trzeźwego to co? Napaść, rozbój i bezprawne ograniczenie wolności? Bo odróżnić lekko pianego kierowcę od kierowcy, który nie spał dwie noce to nie taka łatwa sztuka...
Co za różnica, stwarza zagrożenie dla życia innych. Profilaktyczny liść i spać
Jonxx napisał/a:
A czytać potrafisz? To sobie przewiń i przeczytaj jeszcze raz.@Cyrk Dlaczego ktokolwiek miałby zatrzymywać innego kierowcę, po którym nie widać, by pił?
BrianGriffin napisał/a:
Ale jesteś męski. Normalnie jakby cię 2 ojców robiło...
Co za różnica, stwarza zagrożenie dla życia innych. Profilaktyczny liść i spać![]()
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie