Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
saves 2017-01-04, 11:37 16
Kiedyś jechałem za pijakiem po warszawskiej Pradze. Letnie popołudnie, matki z wózkami, ludzie na spacerach, a ten sk🤬iel ciął po chodnikach i przewracał znaki. Nadawałem go na bieżąco policji. Od telefonu przejechał nie wiem czy z kilometr nim go zatrzymali. Gdy otworzyli drzwi, wypadł na ulicę.
Zgłoś
tarcer123 2017-01-04, 16:34 13
Prawo pod tym wzgledem jest chore. Sam znam przypadek debila kierowcy zawodowego ktory mocno wczorajszy potracilby niemal policjanta. Prawko zabrane na dwa lata i smieszna grzywna. Prawko odzyskal i nadal jezdzi jak debil. Wieksza kare dostaniesz za brak oc niz jade po pijaku. Chory kraj.
Zgłoś
bollol_stern 2017-01-04, 16:52 45
Ja im się nie dziwię, naoglądasz się wypadków na sadolu i później na trzeźwo strach jechać.
Zgłoś
endrju132 2017-01-04, 16:56 10
o ile jestem wstanie zrozumieć ludzi , którzy wsiadają na kacu (ale myślą ,że są trzeźwi ) to nie jestem wstanie pojąć jak można nap🤬lic się jak świnia i jechać autem
Zgłoś
MadDave 2017-01-04, 17:30 7
Takich sk🤬ieli powinno karać jak za usiłowanie morderstwa i spowodowania katastrofy w ruchu drogowym. Niestety większość straci tylko prawka na 2- 3 lata i zakaz prowadzenia pojazdów a i tak wciąż będą jeździć, podejrzewam że co najmniej dwóch z tych delikwentów ma odebrane kwity na auto a dalej prowadzą bo wiedzą że prawodawcy c🤬j im mogą zrobić poza mandatem.
Do takiego zapijaczonego bydła powinno się strzelać i to amunicją wielkokalibrową.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
bollol_stern 2017-01-04, 17:32 1
@up

Niestety, gdyby wybić pijaków i palaczy to nie byłoby na leczenie, drogi, szkoły i obsesję Antka.
Zgłoś
nectovelius 2017-01-04, 18:27 5
Ten ostatni to chyba za dużo Rutkowskiego się naoglądał To wolno tak obywatela sponiewierać Nie pozwą go chociażby za ograniczenie wolności Jak nie, to ja jutro idę tak zatrzymać pijaną sąsiadkę Prewencyjnie jakby chciała autem jechać, a przy okazji...

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-01-04, 19:29 6
Sławek otwórz!

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-04, 19:35 8
Serce sie raduje, widzac takich rodakow. Te pijane scierwa to margines, ktory zawsze bedzie, ale dzieki takiej mentalnosci obywateli bedzie zawsze troszke lepiej.
Zgłoś
Cyrk 2017-01-04, 20:19
A jakby zatrzymali w ten sposób trzeźwego to co? Napaść, rozbój i bezprawne ograniczenie wolności? Bo odróżnić lekko pianego kierowcę od kierowcy, który nie spał dwie noce to nie taka łatwa sztuka...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-04, 20:21
@Cyrk Dlaczego ktokolwiek miałby zatrzymywać innego kierowcę, po którym nie widać, by pił?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-01-04, 21:04
Oj Sebastian
Zgłoś
BrianGriffin 2017-01-04, 21:55 2
Cyrk napisał/a:

A jakby zatrzymali w ten sposób trzeźwego to co? Napaść, rozbój i bezprawne ograniczenie wolności? Bo odróżnić lekko pianego kierowcę od kierowcy, który nie spał dwie noce to nie taka łatwa sztuka...

Co za różnica, stwarza zagrożenie dla życia innych. Profilaktyczny liść i spać

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Cyrk 2017-01-04, 22:21 2
Jonxx napisał/a:

@Cyrk Dlaczego ktokolwiek miałby zatrzymywać innego kierowcę, po którym nie widać, by pił?

A czytać potrafisz? To sobie przewiń i przeczytaj jeszcze raz.

BrianGriffin napisał/a:

Co za różnica, stwarza zagrożenie dla życia innych. Profilaktyczny liść i spać

Ale jesteś męski. Normalnie jakby cię 2 ojców robiło...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie