Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Niewypał - teraz popularne
leewang 2016-08-19, 9:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bocian87 2016-08-19, 9:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dmesg 2016-08-19, 10:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 10:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 11:00
Zgłoś
zbfazuvfuai 2016-08-19, 16:24
Zgłoś
Maras0803 2016-08-19, 16:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 17:48
polecam wjeżdżać w tych debili. oczywiście z niedużą prędkością. Od razu dzwonić na policję. On dostanie mandat i ładnie naprawi wam w ASO samochód tak, że i wyjdziecie na tym lepiej. Oczywiście będzie to koszt straty jakichś 5 godzin... ale jaki bilans: nauczony i ukarany debil i ładnie naprawione autko (szczególnie opłacalne jeżeli wcześniej były już jakieś ryski czy puknięcia)
Zgłoś
pylaochos 2016-08-19, 18:31
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 19:13
dekle z polski nie umia jezdzic
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 20:13
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 20:54
W miastach stanie Ci taki kretyn zablokuje 2 pasy przez co nie wszystkie auta się zmieszczą i osoby z tyłu zablokują przejazd ktoś dostaje zielone światło i nie ma jak przejechać korki "tworzą się same "
Tak przy okazji NIE MASZ MOŻLIWOŚCI OPUSZCZENIA SKRZYŻOWANIA TO NA NIE W NIE WJEŻDŻAJ !

Co jeszcze wkurza na co dzień to ludzie którzy nie wiedzą dalej jak korzystać z autostrad Pas wjazdowy jest wystarczając długo abyś się rozpędził a potem wjechał na autostradę a nie 90km a ten nagle przed maską. To samo z zjazdami najpierw się zmienia pas a potem się hamuje !

Pozwiedzałbym coś jeszcze o kierowcach tirów jeżdżących po wąskich drogach ale nie mam nerwów.
Zgłoś
tarcer123 2016-08-19, 21:12
W krajach z kulturą jeździ się na suwak. A w Polsce blokuje się lewy pas.
Zgłoś
anakin 2016-08-19, 22:02
jako, że moja praca polega na dojazdach do warsztatów samochodowych, dziennie jeżdżę około 200 km po swoim mieście. Na trasie W-Z mamy 3 pasy i w pewnym momencie lewy pas się kończy i jest zwężka. jadę sobie lewym a przede mną typek w Scenicu próbuje zjechać na środkowy pas. a wąsaty janusz w swojej Astrze III nie chce go wpuścić przyśpieszając i zwalniając tak, że tamten musiał się zatrzymać... Ja wykonałem szybkie manewry i dojechałem do świateł, wyszedłem z samochodu, otworzyłem typowi drzwi i pytam

J- %@#$ !$#@% Ty, nie mogłeś go wpuścić????!!
ON- NO BO ON SPECJALNIE DOJEŻDŻAŁ DO KOŃCA I DLATEGO!

tutaj poleciały ciężkie kur*y na niego i wsiadłem do auta.. (auto oklejone więc nie można bić )

dzisiaj jadę sobie prawym pasem który również się kończy i jak zwykle jest korek na skrzyżowaniu Marszałków. na końcu pasa stoi tir na awaryjnych to wrzucam migacz i lekko kieruje się na środkowy pas a baba sie uśmiecha i śmieje się ze mnie i mnie nie wpuściła ( EBR to wszystko wyjaśnia) oczywiscie szybko udało mi się być o wiele dalej niż ona ale kultura jazdy w tym państwie ssie i to ostro...
Zgłoś
killua 2016-08-20, 9:30 1
ojcieckogut napisał/a:

wydaje mi się że to zależy od pewnego rodzaju "umowy społecznej" pomiędzy kierowcami w danym korku. jeśli wszyscy korzystamy z dwóch pasów aż do zwężenia, to ci na pasie który się kończy są w porządku, natomiast jeśli wszyscy stoją na jednym pasie, w pewnego rodzaju kolejce, rozumiem dlaczego korzystający z wolnego pasa są postrzegani jako "cwaniacy". często jest też tak, że cwaniacy wykorzystują pasy boczne do skrętu i wpychają się przy samym ich końcu, blokując jeszcze te pasy - takiego kurewstwa już zupełnie nie toleruje.

nie wyskakujcie mi tylko z tym, że w niemczech i austrii jest obowiązek korzystania z kończącego się pasa, bo nie mieszkamy w niemczech.

nie piszczcie też że korzystanie z 2 pasów zawsze rozładowuje ruch, bo w większości sytuacji z filmików tak nie jest - prosta droga "na trasie".

czyli generalnie w skrócie skoro inni są debilami to ja tez mam byc i ustawić się wkolejce dla debili ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem