Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
nowynick 2016-08-18, 13:48 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
boss. 2016-08-18, 14:26 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2016-08-18, 14:44 2
szeryfowanie to jest chyba jakaś jednostka chorobowa. Urazy neurologiczne powstałe przez przyduszenie w trakcie porodu. Niektóre szeryfy są take pewne swojej racji, że nie cofną się nawet przed próbą zabójstwa
Zgłoś
sokar 2016-08-18, 15:04 10
Uwaga! Do wszystkich szeryfów! Jak ktoś mi wyjedzie to dodam gazu i będę celował prosto w was żeby wam połamać co nieco. Wina i tak będzie wasza Do zobaczenia na drodze..
Zgłoś
Oponka 2016-08-18, 19:52 3
nowynick napisał/a:

szeryfowie jak już...

a dla mnie "szeryfi" jest dobrym określeniem. nasz język jest żywy i słowotwórstwo nie jest złe. dodałabym to nawet do SJP.

"szeryfowie" - ludzie o wysokim poczuciu obowiązku wobec sprawiedliwości i przestrzegania prawa. wybrani do sprawowania swojego stanowiska przez innych. chronią ludzi przed "złem i występkiem".

"szeryfi" - ludzie o zaburzonym poczuciu sprawiedliwości drogowej. samozwańczy "wojownicy o sprawiedliwość", którzy nie dbają o przestrzeganie przepisów drogowych i bezpieczeństwo innych uczestników ruchu drogowego.
Zgłoś
micran 2016-08-18, 20:33
Zgłoś
nvck 2016-08-19, 0:12 4
Złoty medal Darwina za manewr ostatniego
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-19, 1:18 10
Zgłoś
paredao 2016-08-19, 1:25 1
Zgłoś
zenekpogromca 2016-08-19, 1:30 56
Zgłoś
benha 2016-08-19, 1:41 6
paredao jak tylko będzie sposobność i ktoś mi wyjedzie jak będę jechać wolnym pasem bez wahania uwolnię całe stado koni spod maski i wjebie prosto w drzwi kierowcy tak żeby się nauczył na zaś żeby nie zajeżdżać drogi. Co by się nie działo to będzie wina szeryfa bo wymusił podczas zmiany pasa...
Zgłoś
ojcieckogut 2016-08-19, 2:06

wydaje mi się że to zależy od pewnego rodzaju "umowy społecznej" pomiędzy kierowcami w danym korku. jeśli wszyscy korzystamy z dwóch pasów aż do zwężenia, to ci na pasie który się kończy są w porządku, natomiast jeśli wszyscy stoją na jednym pasie, w pewnego rodzaju kolejce, rozumiem dlaczego korzystający z wolnego pasa są postrzegani jako "cwaniacy". często jest też tak, że cwaniacy wykorzystują pasy boczne do skrętu i wpychają się przy samym ich końcu, blokując jeszcze te pasy - takiego kurewstwa już zupełnie nie toleruje.

nie wyskakujcie mi tylko z tym, że w niemczech i austrii jest obowiązek korzystania z kończącego się pasa, bo nie mieszkamy w niemczech.

nie piszczcie też że korzystanie z 2 pasów zawsze rozładowuje ruch, bo w większości sytuacji z filmików tak nie jest - prosta droga "na trasie".
Zgłoś
Davidzior 2016-08-19, 2:22 15
Zgłoś
PixLord 2016-08-19, 3:00 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem