Biedne ciapki i ich przygody turystyczne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy nawet o tym nie pomyslalem, ale jakos tak dzieki tej sytuacji na granicy to ocieplilem swoje stosunki do polskiej policji

Brawo!
[ Dodano: 2024-07-21, 07:32 ]
Nigdy o tym nawet nie pomyslalem, ale dzieki tej sytuacji na granicy to ocieplilem stosunki do polskiej policji. Brawo!
Przecież oni nic nie mieli. To ściema
Pała, gaz, wąskie drzwi dla tych bandytów.
Ale mają jedną zaletę... - nie widać na nich siniaków :LOL:
Po co oni ich zatrzymują, chcą do makreli to powinni ich na granicy niemieckiej zostawić a nie białoruskiej. W ten sposób tusipek broni makreli i jej landów naszym kosztem
Skoro stoi to za słabo bili. Bardzo dobrze nap🤬lac ich niech sp🤬alaja do siebie.
Wygląda na zmeczonego,pewnie naćpal sie albo co dopiero przestal koze r🤬ac...j🤬y śmiec.
"To nie są ludzie" a ta dzika banda sz🤬ych kozojebców czym jest?
całkiem nieźle po rusku gadają jak na c🤬tych imigrantów
Ja p🤬le NIKT z was nie zauważył, że te "c🤬ki" pięknie mówią po radziecku? Piękny film propagandowy ludzi Łukaszenki. To ichniejsze jakieś śniadolice żule, albo cygany.
Brawo, niech idzie przekaz w świat.
Ale coś słabo na pobitego wygląda - mam nadzieję, że trafi jeszcze raz na nich.
JanXXIV napisał/a:
No i k🤬a prawidłowo!
tak było bo tak powiedział
ludzie zastanówcie się nad sobą xD
Pięknie! Won do siebie brudasie
I ta biegła znajomość języka zachodniego... Ptfu! Kacapskiego!
I kolejny, który niebawem przed polskim sądem wywalczy sowite odszkodowanie.