Jestem zaraz po zakończeniu meczu piłki ręcznej naszych Orzełków z reprezentacją Szwecji. Wczorajszy mecz z Białorusią i dzisiejsze rozgromienie Szwedów naparza mnie dumą. Ludzie oglądajcie mecze szczypiornistów, polecajcie znajomym, niech ta dyscyplina stanie się dyscypliną narodową ! Pozdrawiam !
BRAWO POLACY !!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-21, 22:32
W naszym kraju prędzej sportem narodowym będzie pici-polo na lodzie niż gra typu siatkówka czy szczypiorniak, cóż w takim kraju żyjemy
konto usunięte
2014-01-21, 22:43
konto usunięte
2014-01-21, 23:16
Piłka nożna to zbyt duży interes dla inwestorów, żeby zmieniać na siatkówkę czy ręczną które przynoszą praktycznie zerowe dochody w porównaniu z piłką nożną.
konto usunięte
2014-01-21, 23:23
Mecz z Białorusią był w niedzielę. Tak, że przedwczoraj.
konto usunięte
2014-01-21, 23:38
A co mnie obchodzi jakiś zasrany sport, jak mi kraj rozkradają? Ja się na igrzyska złodziejom wziąć nie dam.
,,Naparza" : Wielki ból dupy. Potocznie uderzać itp. Zinterpretuj sobie jeden z drugim...
konto usunięte
2014-01-22, 0:07
konto usunięte
2014-01-22, 1:56