👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szczerze mówiąc wygląda mi to na dobrą reklamę sklepu. Ustawili ludzi i zrobili aferę żeby się rozreklamować

Pamiętam jak u mnie w mieście dopiero co otworzyli media markt, była awaria prądu i światło i monitoring na 5 min zgasło, jaki gościu wziął pudełko z ps3 i wybiegł jak strzała
, ochrona nawet nie zauważyła co się dzieje...

@up, nie dość, że ochrona w tego typu sklepach to zazwyczaj renciści, lub osoby o wątpliwej kondycji fizycznej to dodatkowo muszą chodzić w pantoflach, a te jak wiadomo- biegu nie ułatwiają

Nie zdziwiłoby mnie, gdyby ci złodzieje zaskarżyli sklep o ujawnienie ich twarzy opinii publicznej.

zuzanna25 napisał/a:
Nie zdziwiłoby mnie, gdyby ci złodzieje zaskarżyli sklep o ujawnienie ich twarzy opinii publicznej.
Jeżeli wytoczyliby proces/sprawę o publikację wizerunku to... musieliby się przyznać do kradzieży. A tego chyba nie zrobią
złapać,łapy na pieniek,jeden cios siekierą i po problemie,proponuje godzina 22 na głównym placu miasta/wsi.

Trzeba takich publicznie pokazywać. Niech im będzie teraz wstyd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie