Szczerze mówiąc wygląda mi to na dobrą reklamę sklepu. Ustawili ludzi i zrobili aferę żeby się rozreklamować

Pamiętam jak u mnie w mieście dopiero co otworzyli media markt, była awaria prądu i światło i monitoring na 5 min zgasło, jaki gościu wziął pudełko z ps3 i wybiegł jak strzała
, ochrona nawet nie zauważyła co się dzieje...

@up, nie dość, że ochrona w tego typu sklepach to zazwyczaj renciści, lub osoby o wątpliwej kondycji fizycznej to dodatkowo muszą chodzić w pantoflach, a te jak wiadomo- biegu nie ułatwiają

Nie zdziwiłoby mnie, gdyby ci złodzieje zaskarżyli sklep o ujawnienie ich twarzy opinii publicznej.

zuzanna25 napisał/a:
Nie zdziwiłoby mnie, gdyby ci złodzieje zaskarżyli sklep o ujawnienie ich twarzy opinii publicznej.
Jeżeli wytoczyliby proces/sprawę o publikację wizerunku to... musieliby się przyznać do kradzieży. A tego chyba nie zrobią
złapać,łapy na pieniek,jeden cios siekierą i po problemie,proponuje godzina 22 na głównym placu miasta/wsi.
Łup jak c🤬j - netbook za 1000zł, jako juma bez części pewnie z 500zł do podziału na trzech po 165 zł i po piwie z biedronki.
Pełna gangsterka.
Jak by wyjechali koszykiem laptopów i kasjer by się nie ogarnął to można by było się wozić jako osiedlowy dostawca elektroniki.
Pełna gangsterka.
Jak by wyjechali koszykiem laptopów i kasjer by się nie ogarnął to można by było się wozić jako osiedlowy dostawca elektroniki.
Ojciec z synem pewnie.
Śmierdzące pasożyty.
Śmierdzące pasożyty.
podpis użytkownika
Fuck You.
Obcinanie łap nie przejdzie, bo niby jak te k🤬y z sejmu będą nosić Rolex'y i inne atrybuty masowego złodzieja:)

Trzeba takich publicznie pokazywać. Niech im będzie teraz wstyd.