👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1 Naje**ny i już, że wszyscy budowlańcy to pijaczyny... Ten akurat ma za ciasne buty. NIE WIDAĆ?
Kiedy wychylił tą butelkę i zobaczyłem za nim dół to aż oczy mi się szerzej otworzyły

tak jest, najpierw się najebią a później czytamy w prasie - "wypadek na budowie przez nieuwagę, nie założył kasku ochronnego, źle zabezpieczony teren, winny zleceniodawca"...

@Imperator: poczekaj, aż zaczniesz budować własny dom. Może wtedy zatrudnisz tego pana, to razem "popracujecie" ?
Mój szwagier jest budowlańcem, nawet piwa nie napije się jak robi; dopiero po robocie. Istnieją porządni budowlańcy i buraki, którzy chcą za takich uchodzić... Jak w każdej branży z resztą..
Mój szwagier jest budowlańcem, nawet piwa nie napije się jak robi; dopiero po robocie. Istnieją porządni budowlańcy i buraki, którzy chcą za takich uchodzić... Jak w każdej branży z resztą..

A później: "aaaaaaaaa w Polsce pracy nie ma a przecież takim zajebistym pracownikiem jestem!"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie