"zbjegł"
Panie prezydencie, proszę tak się nie spinać
Niestety mieszkam zbyt daleko od Wawy nie chce mi sie tam jechać więc prosze o filmik z najebki ruskich od jakiegoś bezstronnego kamerzysty
Nie wiem jacy są wszyscy Ruscy, ale mam takich dwóch znajomych w Krakowie, zawodnicy do picia jakich mało, super goście i studiują sobie w Polsce nie wadząc nikomu, polityka zupełnie ich oboje nie interesuje. No ale wiadomo, są ludzie i są ludzie...
lance do boju, szable w dłoń - bolszewika goń, goń, goń!
konto usunięte
2012-06-11, 14:54
Ruscy i tak zawsze będą wrogami Polski i Polaków. Myślicie, że mamy inne czasy niż kiedyś? Ludzie się nie zmienili. Dalej tak samo traktują Polskę i Polaków. Jak kiedyś to do was dotrze to moze bedzie coś z tego kraju a postkomunistyczne ścier*a, które obecnie nim rządczą, zapłacą...
naprawde bedziecie sie miotac do rodzin z dziecmi? Powiem krotko, zycie krwawymi resentymentami powoduje, ze polska i polacy sa w takiej, a nie innej sytuacji. Jesli chcemy tak dalej zyc, dlawiac sie hisotira i jej wydechem to obawiam sie, ze serce Europy bedzie dalej ciemne z nienawisci i slepe na dialog. OWszem nieufonosc pozotaje, jednak niech nie spelnia sie motto, "Gdy rozsum spi, budza sie demony".Ci ludzie nie sa winni zaborow, rozbiorow i komunizmu.