Wymiana uczniów Polska - Ukraina
Jak widać, nasza młodzież jest kumata.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
A gdzie nasze pola cebuli ??
A................4
2013-10-31, 13:15
@up U Ciebie za domem
Na rysunku widzę jeszcze kulawego ciapatego z żoną, oraz Stephena Hawkinga, Papieża, małpę, teletubisia i ministrantów.
Zgadłem?
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Kresów to ja tym c🤬jom nie podaruję
No to po kubusiu dla małych sadoli
No k🤬a, juz malym sie wpaja ze koza to przyjaciel czlowieka? Ja p🤬le. swiat upada...
kinektel napisał/a:
No k🤬a, juz malym sie wpaja ze koza to przyjaciel czlowieka? Ja p🤬le. swiat upada...
Ze skrajności w skrajność.
Zabijmy wszystkie kozy na świecie... i owce, bo górale idąc na hale na pół roku tyż jebią owiecki...
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Q................l
2013-10-31, 20:45
Tak kresy nam się należą! Ale najpierw w imię przyjaźni oddajmy niemcom okupowane przez nas Śląsk i Pomorze.
r................1
2013-10-31, 21:04
Mój przodek miał tam 4 wsie, na kresach, to musiał sp🤬alać z workiem kasy, jak sie zaczeli buntować. Swołocz j🤬a..
P................8
2013-10-31, 21:29
Wyj🤬 tą dzicz w p🤬du , wpuścili litewską swołocz do c🤬jni europejskiej i sie rozlazła plaga po europie jeszcze ukraińców nam przyjdzie karmić i litwinów
@Quanibal, za piastów te ziemie był nasze, więc obecnie wyrównaliśmy sobie granicę. Ale kresy to nam bezczelnie zaj🤬i.
Jak to pięknie Kaczmarski w utworze "Ostatnia mapa Polski" zaspiewał: "(...)rzekł król i Polskę zwinął w rulon, a pergamin jak muszla schował w sobie szum jej obu mórz".
Moje miasto Gorzów <3
Tyle wygrać !