👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdyby nie napisy to bym się niektórych tekstów nie domyślił.

tylko te z długimi włosami drące mordy faktycznie nawijali po polsku
kam332 napisał/a:
Włączcie sam dźwięk bez obrazu i nic ciekawego nie usłyszycie.
Jak skomentować poziom Twego intelektu, aby nie dostać bana?

wkoncu cos z mojego poziomu j. angielskiego tak zawsze rozumialem i tlumaczylem sobie wszystko jak slyszalem ten jezyk

Podobało mi się! Hemoglobina, mistyfikacja, taka sytuacja. Z poprzednich zlepek "Wolnym filcem wali"-Stinga to już klasyka
Szkoda że jej tak w radiu nie zapowiadają " a teraz przed państwem Wolnym filcem wali"-Stinga" taka sytuacja hehe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie