📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42
Tiry nie tiry idiota będzie idiotą niezależnie od środka transportu. Miałem dwie sytuacje pierwsza: jadę, z naprzeciwka vectra wyprzedza 3 cięzarówki gdyby ostatni kierowca owego tira nie uciekł na poboczę i ja również miał bym czołowe i tu graty dla kolegi z tira. druga: las, jade 100km/h z daleka zakręt i rowerzysta z naprzeciwka za nim wywrotka która grzecznie czeka z wyprzedzaniem aż przejadę, wjeżdżam w zakręt i co? panu w drugiej wywrotce się tak śpieszyło że zaczął wyprzedzać bez widoczności na zakręcie w lesie na podwójnej ciągłej jak go zobaczyłem(ok 10 - 15m) zdążyłem praktycznie w poślizgu wjechać na pobocze (dosyć wąskie za nim rów i las) skosiłem plastikowy słupek i cudem nie zjechałem do rowu bo panu sie śpieszyło widok podobny jak na filmiku tylko na zakręcie w lesie. Także idioci są wszedzie tylko ukryci w różnych środkach transportu.
smyndryl napisał/a:
@up: chyba ze jada na magnesie. Osklaskow nie budiet. Jem. Zupe.
Chyba, że potem ITD sprawdzi "czarną skrzynkę" w aucie i kierowca ma dupę umoczoną na parę setek i punkcików karnych.
''na zakręcie w lesie na podwójnej ciągłej'' ty lasu nie widziałeś synu.
Na moj gust sprobowac odczytac numery tablic, pojsc na najblizszy komisariat i zglosic to.
three_jr napisał/a:
''na zakręcie w lesie na podwójnej ciągłej'' ty lasu nie widziałeś synu.
Pierwsze primo synem twoim nie jestem. drugie primo w moich okolicach jak droga przechodzi przez kilkadziesiat hektarów porośniętych drzewami to to jest las. nie wiem jak u was
Detektyw Rutkowski
Tak apropo twojej wypowiedzi. Znam żywy przykład gdy kierowca wiózł szyny ( kilka sztuk wystające poza naczepę ) w niemczech na autostradzie. Zablokowały mu się koła w przyczepie i przymusowo stanął. Osobówka wkomponowała się w szynę podczas gdy on praktycznie poczół lekkie uderzenie. Poszedł sprawdzić OCB a tam krew i ogólna masakra. Zwolnił się z firmy i chyba teraz jeździ wydlakiem czy coś ale więcej już do trucka nie wsiadł.
W swojej wypowiedzi nie mówiłem że truckerzy są źli. Ale powinni być skupieni na drodze i zjeżdżać tym szybszym i mniejszym. Wychodze z założenia że nikt nie jest kamikadze chociaż po dzisiejszej sytuacji mniej będę ufał innym uczestnikom ruchu...
Tak apropo twojej wypowiedzi. Znam żywy przykład gdy kierowca wiózł szyny ( kilka sztuk wystające poza naczepę ) w niemczech na autostradzie. Zablokowały mu się koła w przyczepie i przymusowo stanął. Osobówka wkomponowała się w szynę podczas gdy on praktycznie poczół lekkie uderzenie. Poszedł sprawdzić OCB a tam krew i ogólna masakra. Zwolnił się z firmy i chyba teraz jeździ wydlakiem czy coś ale więcej już do trucka nie wsiadł.
W swojej wypowiedzi nie mówiłem że truckerzy są źli. Ale powinni być skupieni na drodze i zjeżdżać tym szybszym i mniejszym. Wychodze z założenia że nikt nie jest kamikadze chociaż po dzisiejszej sytuacji mniej będę ufał innym uczestnikom ruchu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie