👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze kilka dni temu jadąc do centrum Katowic można było zobaczyć ten oto plakat w aranżacji naszych wandali z dopiskiem "po trupach do celu" i jakimiś innymi bagrołami

makasa15 napisał/a:
Widze ze SADISTIC prowadzi kampanię dla PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ! zał i syf !
To jest raczej dowodem , iż ten portal skupia wiele inteligentnych osób.
A i prosiłbym Cię , o pozdrowienie sąsiada , Andrzeja Leppera.
PS. Co to znaczy zał?

Cord, mózg to Ty masz wyprany, ale chyba CS online. Jeśli twierdzisz, że tu udzielaja sie tylko ludzie Twojego pokroju (gimnazjum) to odpuść sobie komentarze, bo i tak nie możesz w tych wyborach zagłosować.
A mówienie o tym na kogo idzie sie głosować, uważam za słuszne. Może czyjeś konstruktywne wypowiedzi skłonią fanatyków PISu do otworzenie oczu i zagłosowania poprawnie politycznie.
btw. Komorowski nie jest moim kandydatem, ale ma mój głos, tylko dlatego, aby to co było do tej pory się nie powtórzyło. Jeśli Jaruś dojdzie do władzy, będzie o 200% gorzej niż gdy na fotelu prezydenckim siedział jego klon.
A mówienie o tym na kogo idzie sie głosować, uważam za słuszne. Może czyjeś konstruktywne wypowiedzi skłonią fanatyków PISu do otworzenie oczu i zagłosowania poprawnie politycznie.
btw. Komorowski nie jest moim kandydatem, ale ma mój głos, tylko dlatego, aby to co było do tej pory się nie powtórzyło. Jeśli Jaruś dojdzie do władzy, będzie o 200% gorzej niż gdy na fotelu prezydenckim siedział jego klon.

To jest w Krakowie
2 razy przejeżdżałem obok tego samochodem.

Ludzie no co Wy? klocicie sie jak przekupki na targu.
A ja bym ustawil Kaczynskiego i Komorowskiego dupami do siebie i kazal sie r🤬ac dwustronnym dildo! A Tusk by stal z boku i sie brandzlowal
A ja bym ustawil Kaczynskiego i Komorowskiego dupami do siebie i kazal sie r🤬ac dwustronnym dildo! A Tusk by stal z boku i sie brandzlowal

[img:b6174157ab]http://digart.img.digart.pl/data/img/vol4/60/96/download/5350052.jpg[/img:b6174157ab]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie