👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
już plujesz jadem ? jak się ma takie "autorytety" jak niesioł,palikot,bartoszewski to nic dziwnego
już plujesz jadem ? jak się ma takie "autorytety" jak niesioł,palikot,bartoszewski to nic dziwnego

Panowie, uspokójcie się kapkę, odłóżcie swoje preferencje wyborcze gdy się kontaktujecie z innymi na bok. Naprawdę to Wasza osobista sprawa.
A ja śmiałbym się równie mocno z Komorowskiego przerobionego na Stalina (wąs) ja z Kaczyńskiego i nabijania się z jego hasła.
Sadistic - codzienna dawka czarnego humoru, myślę, że ten obrazek pasuje do tego sloganu. Wasze wyborcze komentarze średnio.. zachowujcie się jak stare babcie które za niezgodność z ich poglądami wpadają w szał i mają +20 do siły i -1250 do intelektu.
edit: Tworas, za to Ty dajesz popis kultury pisząc nazwiska z małej litery.
A ja śmiałbym się równie mocno z Komorowskiego przerobionego na Stalina (wąs) ja z Kaczyńskiego i nabijania się z jego hasła.
Sadistic - codzienna dawka czarnego humoru, myślę, że ten obrazek pasuje do tego sloganu. Wasze wyborcze komentarze średnio.. zachowujcie się jak stare babcie które za niezgodność z ich poglądami wpadają w szał i mają +20 do siły i -1250 do intelektu.
edit: Tworas, za to Ty dajesz popis kultury pisząc nazwiska z małej litery.
Tworas napisał/a:

Dziękuje, dobranoc.
niesioł to nie nazwisko, a co do Palikota i Bartoszewskiego to przepraszam, ale dalej są to marne autorytety, poczytaj ostatni wpis Hołdysa na jego Facebooku, to jest dopiero kultura
Czytałem, masakra, ale co się dziwić, Hołdys od dawna jest ekspertem od rzeczy wszelakich, szkoda tylko, że praktycznie zawsze pieprzy trzy po trzy... no i elokwencją też raczej popisu nie daje.

ja glosuje na zasadzie: zamykam oczy i ene due rabe... na kogo wypadnie na tego bęc!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie