@dback
Na swoją matkę też mówisz, że jest najlepsza na świecie a są miliardy innych. A i widziałem lepsze.
@Rodzice
Tfu. Poj🤬o mi się to do Ciebie.
Na swoją matkę też mówisz, że jest najlepsza na świecie a są miliardy innych. A i widziałem lepsze.
@Rodzice
Tfu. Poj🤬o mi się to do Ciebie.

Cytat:
no, ale chyba nie chodzisz i nie mówisz wszystkim: "moja stara jest lepsza od twojej starej" ?

Filmik robił warszawiak. Gdzie jest k🤬a Kraków ja się pytam?
cudze chwalicie swego nie znacie
może i nie jest najlepiej w państwie ale ... ale jest w filmiku jako tylko cząstka tego co warto zobaczyć w Polsce
piwko poszło i dodałem do ulubionych!

piwko poszło i dodałem do ulubionych!

beznadzieja nie ma krakowa nie ma poznania. wiec lipa....

Filmik spoko, ale moim zdaniem nie ma tam najladniejszych rejonow Polski! WARMII I MAZUR!!!

Polska jest bardzo pięknym krajem możemy szczycić sie wieloma pieknymi krajobrazami ktore w roznych porach najbieraja innego wygladu ale zawsze jest ladnie, jak ktos wczesniej napisal kraj piekny tylko ludzie ku..y,
A gdzie Szczecin, Poznań, Kraków, Wieliczka, Świętokrzyskie? Jest wiele innych pięknych miejsc do Pokazania, niż BrudStock czy kilka razy pokazywanie gór.

Ani słowa o Górach Sowich, Szlaku orlich gniazd czy wzmiance o Śląskim wkładzie (Nikiszowiec, szlak zabytków techniki, etc.)
Może i filmik ciekawy, ale tendencyjny...
Może i filmik ciekawy, ale tendencyjny...