👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co było dalej? Jebnął?
Byłem w ten dzień o tej porze na górze Żar i jechało na kogutach GOPR
Byłem w ten dzień o tej porze na górze Żar i jechało na kogutach GOPR
Ten typ co był wyżej wymusił , leciał na szkolnym skrzydle i pewnie były to jego pierwsze loty i nie do końca ogarnia .... ( fajnie ktoś go przeszkolił) ,co mogło się zakończyć bardzo źle
Mega fartowna sytuacja dla osoby która nagrywała że tak to się skończyło
co więcej nie słychać żadnych magicznych zaklęć ...
czapki z głów za spokój i opanowanie
Mega fartowna sytuacja dla osoby która nagrywała że tak to się skończyło
co więcej nie słychać żadnych magicznych zaklęć ...
czapki z głów za spokój i opanowanie
Trzeba przyznać, że nagrywający na szmacie nie po raz pierwszy leciał i ogarnął zdychanie skrzydła po wpitoleniu się w nie młodego.

Nie znam się więc wypowiem się - jak nie mogą zrobić separacji miejsca bo jedno lądowisko, to nie mogą po prostu zrobić jej w czasie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie