👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nihil napisał/a:
Jak nie to niech czyta dopóki nie wróci do tv trwam czy tvnu czy fapowania przed metinem.
Nie będziesz mi mówił co mam robić...
Cała akcja poszukiwania zabitego dziecka kosztowała nas wszystkich 400 000 zł.
I są jeszcze jacyś obrońcy tej suki?
wiadomosci.wp.pl/kat,132034,title,Klamstwa-Katarzyny-W-kosztowaly-poda...
I są jeszcze jacyś obrońcy tej suki?
wiadomosci.wp.pl/kat,132034,title,Klamstwa-Katarzyny-W-kosztowaly-poda...

Hmmm to co, wchodzi ktoś ze mną w interes? Ja zaciążę, chętny pozbędzie się dzieciaka, ogarniemy spotkanie z Rutkowskich i życie mamy ustawione w luksusach do końca naszych dni;D

Jesli sa chętni to prosze wplacac na moje konto pieniazki, najlepiej dolary.. Chcemy umiescic krzyz na miejscu , gdzie truchlo malej zostalo porzucone. Beda tam rowniez organizowane pielgrzymki, festyny parafialne i inne gowna.
Nosz kuuuurwa mać , robię dziecko , walę nim o próg a potem żyję jak młody bóg ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie