Polska noblistka, która słabo zna się na komórkach dzwoni do asystenta:
- Dzień dobry pani Wisławo - odbiera asystent.
- A skąd wiesz że to ja?
- No przecież widzę.
- O Jezu, a ja nie ubrana jestem
C🤬j, ze c🤬jowe i suchar, ale jeśli tak ogarnięty człowiek może dostać nobla, to zaczynam wierzyć w siebie
No rzeczywiście się pobawiłeś w anonimowość tej noblistki. -.-
@c🤬jowy
Twój nick odzwierciedla ten kawał a wręcz przez niego wszystko co tutaj w serwisie
zamieścisz będzie c🤬jowe
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
c................s
2011-02-15, 9:21
c🤬jowy napisał/a:
(...)jeśli tak ogarnięty człowiek może dostać nobla, to zaczynam wierzyć w siebie
Ty nie dostaniesz.
d................e
2011-02-15, 12:06
ty możesz dostać najwyżej złotego suchara
c................y
2011-02-15, 12:13
@kleer94
Polska miała 2 noblistki: Maria Skłodowska-Curie i Wisława Szymborska.. jak myślisz, która mogła posługiwać się komórką?
Poza tym przytoczyłem tą anegdotę, żebyś, być może kiedyś, błysną w towarzystwie czymś oprócz "Z Szymborskiej to najbardziej lubię- Śpieszmy się kochać ludzi.."
i nie miałem zamiaru "pobawić się" w anonimowość noblistki, bo anegdota wtedy traci sens tępy c🤬ju.
X................8
2011-02-15, 14:08
Złoty suchar w dziedzinie: czarny humor
@c🤬jowy
masz argument kolego. Ale za suchego daje ci stanowcze aczkolwiek serdeczne P🤬l sie.
k................3
2011-02-16, 0:35
c🤬jowy napisał/a:
C🤬j, ze c🤬jowe i suchar, ale jeśli tak ogarnięty człowiek może dostać nobla, to zaczynam wierzyć w siebie
To przestań, za posługiwanie się komórką nobla nie dostaniesz
M................d
2011-02-16, 2:27
c🤬jowy napisał/a:
@kleer94
i nie miałem zamiaru "pobawić się" w anonimowość noblistki, bo anegdota wtedy traci sens tępy c🤬ju.
za tępego c🤬ja masz piwo.
F................t
2011-02-16, 8:13
@c🤬jowy przyznaj się że nie najbardziej lubisz ten wiersz, lecz tylko ten znasz bo nie doszedłeś jeszcze do liceum !
T................t
2011-02-16, 13:14
czy ktos moze dodac ikony kolo piwa - suchar, moj pierwszy post, krecone kapciem, i c🤬jowy dowcip.
c🤬jowy napisał/a:
C🤬j, ze c🤬jowe
c🤬jowe, że chuuuuuuj
J................G
2011-02-16, 20:45
Do autora: Ona nawet jakby jej głowę ucięli to byłaby bardziej ogarnięta od ciebie. Jak ona odbierała Nobla, to ty, patrząc na styl pisma, albo jeszcze skakałeś ojcu po mosznie, albo uczyłeś się srać do nocnika.
C................n
2011-02-17, 6:46
@c🤬jowy
"śpieszmy sie kochać ludzi...", to Twardowski. Jeśli tak szpanujesz w towarzystwie, inteligencie z Bożej łaski, to współczuje samotności (lub towarzystwa).