Janusz Palikot, Żołądkowa, Perła, Ani Mru Mru, Chmiel.
@edit: Lubelskie (piwo)

ew. Wpierw byłeś na k🤬ach ... a potem cie zgw🤬cił gdzieś ktoś w dupę i musisz się wyżalić wszystkim wstawiając właśnie takie śmieci o.O
Zapewne w przyszłości wyjadę, żeby zarobić na własne utrzymanie bo w tym kraju pracując uczciwie nie da się zarobić więcej jak średniej krajowej, która ledwo starcza na zakup cukru i polędwicy.
Kocham Polskę za jej historię, gówno posadziłem na społeczeństwie do którego należysz i jeśli czujesz się obrażony to cieszę się, taki był mój cel. Nie mówię tu już o j🤬ej polityce dzięki której w 50% jesteśmy w tym gównie ale przede wszystkim o takich ludziach jak ty czy ja, brudasach, śmieciach i leniach. Spójrz na polskie chodniki uj🤬e psim gównem, domy w kolorze pedalskich "graffiti" i nasze ukochane drogi. Teraz porównaj to z niemieckimi. Można wymieniać w nieskończoność.
Więc jak czujesz się obrażony to się rozejrzyj i zacznij zap🤬lać "patrioto" j🤬y.
Z takim myśleniem to się nie dziwie ze maturzyści narzekają na każdy arkusz jaki im się podsunie. Skoro średnia krajowa (2500 na rękę ) to dla Ciebie mało, widać żeś z tych w których rodzice pakują kasę bez opamiętania, żeby tylko syniowi niczego nie zabrakło. Skończ studia chłopcze, usamodzielnij się a zobaczysz ze nawet głupie 1500zł wystarcza do przeżycia i jeszcze zostaje, a wystarczy trochę ambicji zeby podnieść zarobki do 4500 zł, no ale narazie musisz mieć koniecznie 6 pasków przy dresie więc tego nie zrozumiesz. A chcesz porównywać Polskę do Niemiec to najpierw poczytaj jakim sposobem są bardziej rozwinięci od nas.

Ja to widzę inaczej....
Obrazek
Gównem to ci zchaty capiło dla tego tak ci się ojczyzna kojarzy.
starzy cię spłodzili w Warszawie, zostawili i adoptowali cię nowi rodzice tej samej płci na jakiejś wsi, że masz taki żal?
podpis użytkownika
matko bosko kochanopodpis użytkownika
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]

...co do warszawiaków, to 40% aktualnych warszawiaków pochodzi ze wsi .. (Skąd pewnie pochodzisz właśnie ty) Są to ludzie którzy dorobili się na sprzedaży kartofli truskawek czy czegoś tam i przeprowadzają się do warszawy po to żeby zaszpanować przed sąsiadami ... są to ludzie którzy nie umieją się zachować i mówią często ....
Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałes

to w Lubuskiem leży Rio de Janeiro? ja p🤬le, nie wiedziałem :o
Rio de Świebodzino

gz za obeznanie w temacie

Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałesJak masz parcie na klawiature to popisz sie czyms wiecej niz przepisywanie z pracia wzietych stereotypow.
Czyżbyś był w 40% ? :]
Ver. 0.1 - Jak Polacy widzą świat

podpis użytkownika
Moje hobby
Witkens co do warszawiaków, to 40% aktualnych warszawiaków pochodzi ze wsi .. (Skąd pewnie pochodzisz właśnie ty) Są to ludzie którzy dorobili się na sprzedaży kartofli truskawek czy czegoś tam i przeprowadzają się do warszawy po to żeby zaszpanować przed sąsiadami ... są to ludzie którzy nie umieją się zachować i mówią często ... "Jestem z warszawy" .... wiec specjalne wklejanie tak przerobionego obrazka ze zmieniona "stolyca" na "K🤬y i pedały" stawia cie na tym samym poziomie co właśnie tych "Warszawiaków"
ew. Wpierw byłeś na k🤬ach ... a potem cie zgw🤬cił gdzieś ktoś w dupę i musisz się wyżalić wszystkim wstawiając właśnie takie śmieci o.O
@Witkens
starzy cię spłodzili w Warszawie, zostawili i adoptowali cię nowi rodzice tej samej płci na jakiejś wsi, że masz taki żal?
a więc mamy 2 lokalnych patriotów ze stolycy, wg mnie to itak za dużo.
Patrz na tytuł postu "Polska oczami Polaka" i tak właśnie widzimy warszawę. dziękuję do widzenia.
ps: a małomiasteczkowość to sposób myślenia a nie miejsce zamieszkania -co własnie pokazaliście swoimi reakcjami cioty.

a więc mamy 2 lokalnych patriotów ze stolycy, wg mnie to itak za dużo.
Patrz na tytuł postu "Polska oczami Polaka" i tak właśnie widzimy warszawę. dziękuję do widzenia.
ps: a małomiasteczkowość to sposób myślenia a nie miejsce zamieszkania -co własnie pokazaliście swoimi reakcjami cioty.
Małomiasteczkowość to własnie bije z twoich kompleksow burku:)