Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Janusz Palikot, Żołądkowa, Perła, Ani Mru Mru, Chmiel.
@edit: Lubelskie (piwo)

Ja to widzę inaczej....
Obrazek
Gównem to ci zchaty capiło dla tego tak ci się ojczyzna kojarzy.
starzy cię spłodzili w Warszawie, zostawili i adoptowali cię nowi rodzice tej samej płci na jakiejś wsi, że masz taki żal?

...co do warszawiaków, to 40% aktualnych warszawiaków pochodzi ze wsi .. (Skąd pewnie pochodzisz właśnie ty) Są to ludzie którzy dorobili się na sprzedaży kartofli truskawek czy czegoś tam i przeprowadzają się do warszawy po to żeby zaszpanować przed sąsiadami ... są to ludzie którzy nie umieją się zachować i mówią często ....
Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałes

Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałesJak masz parcie na klawiature to popisz sie czyms wiecej niz przepisywanie z pracia wzietych stereotypow.
Czyżbyś był w 40% ? :]
Ver. 0.1 - Jak Polacy widzą świat

a więc mamy 2 lokalnych patriotów ze stolycy, wg mnie to itak za dużo.
Patrz na tytuł postu "Polska oczami Polaka" i tak właśnie widzimy warszawę. dziękuję do widzenia.
ps: a małomiasteczkowość to sposób myślenia a nie miejsce zamieszkania -co własnie pokazaliście swoimi reakcjami cioty.
Małomiasteczkowość to własnie bije z twoich kompleksow burku:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie