"Nie mamy złudzeń, że Polak stanie się abstynentem. Tylko niech nie pije wódki. Smaczne, chłodne, aromatyczne piwo tak samo może służyć do wznoszenia toastów (...) Przy piwie można wymienić poglądy, przy piwie łatwiej dojść do porozumienia, dogadać się. Dogadujmy się, bądźmy tolerancyjni, wyrozumiali i spolegliwi."
Siara w Sejmie
konto usunięte
2011-09-29, 21:36
takie były kiedyś wybory ....
jak piwo to piwo
konto usunięte
2011-09-29, 23:12
Nawet Ibisz swojego czasu należał do PPPP. Ten to się wszędzie wkręci.
konto usunięte
2011-09-30, 9:12
W dzisiejszych czasach są dwie humorystyczne partie założone dla żartu: Prawo i sprawiedliwaość oraz Platforma obywatelska...
GŁOSUJCIE NA PALIKOTA!!!!!!!!!
@up
Jesteś idiotą
konto usunięte
2011-09-30, 14:17
konto usunięte
2011-09-30, 16:25
Prometeus Coprophagus napisał/a:
Nawet Ibisz swojego czasu należał do PPPP. Ten to się wszędzie wkręci.
Noo, jak jeszcze był na tyle stary, że mógł pić piwo
ZAuważyliście że osoba, która ten klip wynalazła (nie mówię o autorze topicu, tylko o nicku na filmie) jest młodsza niż sam klip?
To dopiero znak naszych czasów.
konto usunięte
2011-09-30, 18:34
mesiash napisał/a:
ZAuważyliście że osoba, która ten klip wynalazła (nie mówię o autorze topicu, tylko o nicku na filmie) jest młodsza niż sam klip?
To dopiero znak naszych czasów.
Powiem więcej - pytałem się ojca czy taka partia istniała w rzeczywistości bo uwierzyć nie mogłem
Najśmieszniejsze jest to, że im się udało i jak musieli zapieprzać w garniakach już nie było im do śmiechu.
Była jeszcze Polska Partia Posiadaczy Video, i kilka innych kretyńskich
polityka słynie ze śmiechu i żartu tak więc z czym się tam pchać jak nie z ironią?
maly66625, jestem niewiele od Ciebie starszy, a pamiętam doskonale wesoły szum w telewizji wokół Rewińskiego. Wtedy kojarzyłem tylko, że bierze w tym udział Leszek Bubel, którego podówczas wiązałem przede wszystkim z czasopismami publikującymi dowc🤬y.
Leszek Bubel i czasopisma publikujące dowc🤬y? Pewnie takie jak "Tylko Polska", "Polonia. Pismo Patriotyczne", "Miesięcznik Narodowy"? (tak wiem że wydawał też ABC Humoru, ale to raczej nie przysporzyło mu sławy

)
Niech ktos mi wytnie ta przyspiewke, chce ja na dzwonek PROSZE