📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
Oj, oj, biedni hejterzy, bądźmy szczerzy:
Mama was biła, w szkole byliście najgorsi, z historii nauczyliście się tylko dwóch faktów, macie małe peniski więc teraz wyżalacie się ganiając ruskich
Mama was biła, w szkole byliście najgorsi, z historii nauczyliście się tylko dwóch faktów, macie małe peniski więc teraz wyżalacie się ganiając ruskich
Haha polaki rhobaki cebulaki biegają kraść szaliki ruskim co by na zime ciepło było.
Do roboty kurhwy a nie ludzi zaczepiać.
Do roboty kurhwy a nie ludzi zaczepiać.
No i z tym marszem było tak jak pisałem wcześniej - ani Rosjanie nie prowokowali, ani nie było wielkiej wojny. Kto się bardzo chciał pobić ten się podbił i po krzyku. Pieprzone media wszystko podkręcą dla sensacji.
Ciekawe tylko co w wiadomościach powiedzą jutro rano.
A żeby nie było, gdyby okazało się prawdą z tymi czerwonymi banerami to byłbym całym sercem za polskimi Kibolami. Taki dziwny jestem, że wierzę w wojnę sprawiedliwą
Ciekawe tylko co w wiadomościach powiedzą jutro rano.
A żeby nie było, gdyby okazało się prawdą z tymi czerwonymi banerami to byłbym całym sercem za polskimi Kibolami. Taki dziwny jestem, że wierzę w wojnę sprawiedliwą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie