Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Polska Szabla
konto usunięte • 2013-04-13, 16:34
+Mały Pokaz kunsztu

Prezentacja zakupu Polskiej Szabli przez pasjonata
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtek95do 2013-04-13, 21:04 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PimpMyDick 2013-04-13, 21:23 3
Myślałem, że jak robił ten test giętkości to nagle mu pęknie, a tu dupa. No i cały filmik przez to nudny się zrobił.
Zgłoś
AmorPatriae 2013-04-13, 21:51 2
Niech żyje wolny handel i kapitalizm! Wolał bym sto razy bardziej taką szable niż katanę.
Zgłoś
Imper3838 2013-04-13, 22:30
Oddałbym moją nerkę za nią
Zgłoś
przepon 2013-04-13, 23:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krisek 2013-04-13, 23:44
Gęba prawie jak Jan Frycz
Zgłoś
misiekmisiek 2013-04-14, 0:20
Kuźwa jak już takie coś na sadistiku widzę, to myślałem, że przy tym małym pokazie coś sobie zrobi a tu nic
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-14, 1:05 1
katana była zwykłym kijaszkiem ? to widze że nie masz pojęcia o historii, budowie miecza, metaloznawstwie i obróbce cieplnej metali ..a jak nie masz to nie sie nie odzywaj . Szabla husarska to doskonała broń pod względem budowy, gdyż łączy najlepsze elementy różnych szabel i mieczy, natomiast pod względem struktury stali, jej jakości i właściwości ustępuje mieczom japońskim ( nie tylko katana ale inne )
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-14, 1:27
Jedno jest pewne. Autor tego filmiku i jego szabla w razie epidemii zombie będzie jedną z ostatnich osób, które przeżyją :]
Zgłoś
rune 2013-04-14, 1:29
czytaj ze zrozumieniem, była kijaszkiem ale postawiona do szabli (damasceńskiej). A nie że japońska katana to zło, gówno itp... Chodzi o porównanie oraz wartości bojowe
Zgłoś
pATRYKOify 2013-04-14, 1:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-14, 1:55
Wedlug wielu ekspertow jest to najlepiej wykonana bron biala do XXI wieku.
Zgłoś
borys02 2013-04-14, 5:19
coś by przeciął a nie macha jak jakaś ciota
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-14, 8:23
Żeby zniszczyć? W takie coś bawią sie tylko amerykanie, którzy jak wiadomo są ekspertami w dziedzinie broni białej okresu średniowiecza i nowożytności:
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-04-14, 11:04 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem