👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Ludzie w życiu chcą iść na skróty, a ja mam proste rady. Chcesz być chudy - nie żryj grubasie. Chcesz mieć pieniądze - weź się za robotę leniu. Chcesz być szczęśliwy - znajdź sobie kogoś".
Tak i ja: jesteś lewakiem głosuj na Palikota, jesteś prawicowcem: głosuj na Korwina. Jeśli masz poglądy pośrednie trudno! zaciśnij zęby i zagłosuj na tego z nich który wydaje ci się lepszy, a jeśli już całkiem żaden z tych typów poglądowych ci nie pasuje - NIE GŁOSUJ W OGÓLE.
Tak i ja: jesteś lewakiem głosuj na Palikota, jesteś prawicowcem: głosuj na Korwina. Jeśli masz poglądy pośrednie trudno! zaciśnij zęby i zagłosuj na tego z nich który wydaje ci się lepszy, a jeśli już całkiem żaden z tych typów poglądowych ci nie pasuje - NIE GŁOSUJ W OGÓLE.

Bleeee... PO ? - Żygam, bleee czekaj żygam dalej już.. PIWA NIE BĘZIE !

MrPink napisał/a:
Komiks idealnie odzwierciedla tępotę i to jak bardzo jest zindoktrynowany nasz naród...
![]()
Dostałbyś więcej piw gdyby gimbusom chciało się znaleźć znaczenie słowa "zindoktrynowany". Nice try though.

@sanger
Napisalem zupelnie bez emocji aby sie zabili, oni doradziliby mi to samo, wiec w czym problem?
Napisalem zupelnie bez emocji aby sie zabili, oni doradziliby mi to samo, wiec w czym problem?

Ż-A-D-N-A partia nie osiągnie wiele przez jedną kadencję, dlatego choć nie lubię polityki cieszę się że PO jest po raz drugi na górze i może cokolwiek zrobi...
Szczerze mówiąc PIS byłby nawet ok gdyby nie mały książę. Kłapie dziobem cały czas, a jak jego najbliżsi współpracownicy doradzają mu inaczej niż on sobie umyśli - to na kopach wywala z partii. Dlatego też PIS nie ma szansy na wygrane wyboru dopóki kaczor będzie tam siedział. A szkoda...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie