👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najbardziej skrajny pas, czy też skrajna budka jest dla pojazdów uprzywilejowanych z tego co pamiętam (przynajmniej bramki na Kraków). Chyba, że się coś zmieniło, na szczęście już tamtędy nie jeżdżę.

wczoraj wypowiadał się zarządca bramek na autostradach i pojazdy uprzywilejowane mogą bez żadnych kosekwecji rozpirzyć szlaban o ile jadą na sygnale. Są gotowe już specjalne nadajniki które mają otwierać się przed np karetkami tylko jeszcze szpitale nie podały dokładnych liczb swojich karetek
Nostrełe napisał/a:
Jeśli pacjent w w związku z przedłużonym czasem transportu do szpitala dozna dodatkowego uszczerbku na zdrowiu bądź umrze, "ktoś" może być grube miliony w plecy.
Litości!!! Nie znasz tego państwa? NIKT nie będzie w plecy. Co najwyżej właśnie tą babę z budy wywalą z roboty, bo trzeba mieć kozła ofiarnego. W jakim świecie Ty żyjesz?
nie dalej jak wczoraj czytałem o karetnce na A4 co ztaranowała bramke... absurd... ale burmistrz tego miasta powiedział, że zaskarzy firme co kontroluje ten odcinek autostrady za uszkodzenia w karetce... co poradzisz... "elita" w rządzie to elita, ale wśród kretynów i krętaczy...
Magik2501, tym się już zajmie jedna z wielu wyspecjalizowanych firm prawniczych, które żyją (i to całkiem nieźle) z wyciągania jak najwyższych odszkodowań. Oczywiście najprawdopodobniej skończy(łoby) się tak, że zapłaci państwo, czyli my wszyscy.

gdybym stał tam widząc tą sytuację to wysiadam i sam rozpie..alam tą bramkę żeby mogła przejechać ta karetka!!!!
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,GDDKiA-zada-zwolnienia-osoby-ktora-nie...
Nowe wiadomości co do tej sytuacji.
Nowe wiadomości co do tej sytuacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie