👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a kierowca karetki pod Opolem pewnie bedzie musial z wlasnej, jakze zajebistej pensji, pokryc koszt tego szlabanu

Ja nie wiem gdzie tu taranowanie szlabanu, skoro widać, że się podnosi. Widać to jak byk, że pierw otwiera dla samochodu przed karetką, po czym zamyka szlaban i znów się otwiera.

wystarczyło zrobić jedną bramkę dla pojazdów uprzywilejowanych
W sobotę w ogóle działo się więcej, u nas w Brzegu (40tys. ludności) przez pół godziny nie było karetki do osiedlowego pijaczka, który po wypiciu dosyć dużych ilości w krótkim czasie padł na ryj, bez wyczuwalnego pulsu w nadgarstkach(może kwestia "rąk jak u drwala", ledwo co wyczuwalny, bardzo wolny i słaby puls na szyi, oddech bardzo płytki, klatka unosiła się na może 1cm. Po decyzji czy dzwonić, co chwilę zajęło, policja przyjechała po 15 minutach, karetka po następnych 15-20, bo "musi jechać na inną ulicę do wezwania, bo kobieta zasłabła, a nie mamy więcej wolnych karetek).
No tak, widać jak nasza służba zdrowia funkcjonuje (zaraz vass napisze, że zajebiście, nie widzi problemu i jeszcze nie słyszał, żeby ktoś przez to umarł), a poza tym przygotowania na euro pełną parą :<

W sobotę w ogóle działo się więcej, u nas w Brzegu (40tys. ludności) przez pół godziny nie było karetki do osiedlowego pijaczka, który po wypiciu dosyć dużych ilości w krótkim czasie padł na ryj, bez wyczuwalnego pulsu w nadgarstkach(może kwestia "rąk jak u drwala", ledwo co wyczuwalny, bardzo wolny i słaby puls na szyi, oddech bardzo płytki, klatka unosiła się na może 1cm. Po decyzji czy dzwonić, co chwilę zajęło, policja przyjechała po 15 minutach, karetka po następnych 15-20, bo "musi jechać na inną ulicę do wezwania, bo kobieta zasłabła, a nie mamy więcej wolnych karetek).
No tak, widać jak nasza służba zdrowia funkcjonuje (zaraz vass napisze, że zajebiście, nie widzi problemu i jeszcze nie słyszał, żeby ktoś przez to umarł), a poza tym przygotowania na euro pełną parą :<
Asgatar napisał/a:
Ja nie wiem gdzie tu taranowanie szlabanu, skoro widać, że się podnosi. Widać to jak byk, że pierw otwiera dla samochodu przed karetką, po czym zamyka szlaban i znów się otwiera.
Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, jest tu filmik który mogłeś zobaczyć i dodany opis o sytuacji w Opolu gdzie kierowca staranował szlaban.

normalny kraj: jedzie karetka na kogucie szlaban w gorę
Polska: jedzie karetka na kogucie, ma czekać jak wszyscy
Polska: jedzie karetka na kogucie, ma czekać jak wszyscy

Kraj kurewskiego złodziejstwa na każdym kroku. Postawili kawałek drogi lepszej od polnej popitówy i każą płacić.
Szlabany zamknięte dla pogotowia straży ,wypadające na skrzyżowania zwłoki , policja zakładająca blokady na auto stanowiące element reklamy, płacenie za bułki i chleb który oddaje się biednym w ramach darowizny, kraj w którym wysokość wypłaty wprost proporcjonalnie maleje do ilości tytułów naukowych przed nazwiskiem , kraj w którym drogi remontowane są jak odda się je pod użytek, kraj w którym łączny czas spóźnionych pociągów PKP w jednym roku sięga łącznie kilka lat, politycy tworzą prawo które sami łamią i wiele innych , Polska !! ważne że mamy Euro 2012 na rok wiele spraw ucichnie i będziemy spokojniejsi potem kolejny rok będziemy opowiadać o euro.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie