👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co to tu robi? To jakby kogoś pierwszy raz z domu wypuścić. Jeszcze ten początek zdania: "Jak zwykle..." Takie sensacje dzieciaku to masz w każdym kraju.

faktycznie, zacna szambiarka na ostatnim zdjeciu, jest sie czym chwalic

Nigdy wiecej zawierzenia miniaturą na youtube, nawet tej fotki nie ma. A co do filmu to wystarczy wlaczyc google street i sobie po dowolnej drodze krajowej przejechac... zdjecia swobodnie mozna by wrzucic w 30 sekund.

O jeden z typowych zakompleksionych wirtualnych chłopczyków, który żyje w wirtualnym pięknym i nowoczesnym nju jorku ...

Tak szczerze... xD Ktoś wam płaci za to, żebyście wyszukiwali takich pierdół w mapach? Nie macie życia? Ludzie, co za czasy! O tempora, o mores!

O kufffffa już myślałem że takie coś zobaczę

pozdrawiam Sadystuf
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie