👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszędzie jest pełno durniów.
Niemcy za Adolfem maszerowali, ruscy po Stalinie płakali, o hamburgerach nie wspomnę.
Niemcy za Adolfem maszerowali, ruscy po Stalinie płakali, o hamburgerach nie wspomnę.
A obecnie klimat Podkarpacie rozlał się na całą Polskę. Teraz czas by rozlał się na Europę. Bo tak właśnie powinna Europa wyglądać. PS. Jak widzę jest i ks.Sowa, z "Sowy i Przyjaciół".

Nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak dla wielu rodzin te pińcet złoty to naprawdę dużo.
Za PO-PSL więcej rozkradli, niż dzisiaj PiS daje na dzieci.
Żaden socjal nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale wolę mniejsze zło, czyli taką pomoc Polakom, niż grabież pieniędzy podatników między kolesi.
Za PO-PSL więcej rozkradli, niż dzisiaj PiS daje na dzieci.
Żaden socjal nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale wolę mniejsze zło, czyli taką pomoc Polakom, niż grabież pieniędzy podatników między kolesi.
@up zaraz by się zaczęły "przetargi" i każde z dzieci dostałoby po długopisie za 5 tys. Na to nie ma mocnych. Zawsze nas wyr🤬ają.
Takie dokumenty zawsze są o kant dupy rozbić, bo łatwo wybrać takie miejsce pasujące do swojej ideologii. Każdy kraj ma takie. Podkarpacie jako "patrzcie jakie zacofanie, u nas lepiej", Detroit "patrzcie jakie ubóstwo, u nas lepiej", Berlin "patrzcie jaki bród i dzicz, u nas lepiej", zaraz, zaraz...
Ja wiem że to nie jest akademicka polemika, ale zamiast sobie skakać do gardeł i koniecznie albo opowiadać się po którejś z formacji politycznych albo przypinając komuś łatkę pisowca,esbeka,petrowca itd. moglibyśmy prowadzić kulturalne rozmowy na internecie. Zauważcie jak wiele to zmienia. Niepotrzebnie na siebie szczekając jesteśmy podzieleni a przecież nie tego chcemy... Odpowiedzcie sobie ludzie na pytanie co nas łączy, jakie wartości są dla nas ważne jako dla Polaków, dlaczego nie chcielibyśmy żyć pod panowanie narodu Niemieckiego itd. a dopiero potem rozmawiajmy w którą iść stronę jak Polak z Polakiem... Często bezsensownie się obrażając nawzajem nie dochodzimy do porozumienia nie ze względu na treść a na formę przekazywanych informacji, a przecież temat jest bardzo ważny i nie można tego bagatelizować. Jeżeli każdy uważa że rozmowy polityczne są nieważne niech się dobrze zastanowi skąd się bierze obecny stan polityczny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie