Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Dzisiaj wracając do domu moim enterprisem w warp przyuważyłem na stacji takie coś. Aż zjechałem żeby to sfilmować:

Wie ktoś co to dokładnie ? Specjalistów jak wiadomo tu nie brak.

Co do samego filmu:

Jak komuś się nie podoba moja brudna szyba to zapraszam do mycia. Ja go nie będę mył. Samochód jest już dorosły. Sam może o siebie zadbać...

A i sorry za wstrząsy. Tłumiki inercji w prędkościach warp'owych coś mi szwankują... w warsztatach dziwnie na mnie patrzą jak im próbuję wytłumaczyć...
Zgłoś
Nikolas_Klatka 2014-05-29, 0:27 96
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-29, 0:28 29
Wygląda jak 2S1 Goździk (ros. – 2C1 Гвоздикa; oznaczenie NATO – M1974) – samobieżna haubica kalibru 122 mm, konstrukcji radzieckiej, z okresu po II wojnie światowej.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-29, 0:29 23
To 2S1 "Goździk" - samobieżna haubica 122 mm. pl.wikipedia.org/wiki/2S1_Go%C5%BAdzik
Zgłoś
~Beny 2014-05-29, 0:31 1
Obstawiam czołg na lawecie ciągnika siodłowego. Aczkolwiek mogę się mylić.
Zgłoś
Everizon 2014-05-29, 0:31 5
W minutę odpowiedź tu na sadolu jesteście lepsi od google. pozdr.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-29, 1:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jabadaba 2014-05-29, 1:03 30
Za opis i montaż browar.
Zgłoś
andrewerty 2014-05-29, 1:47 1
jak wcześniej napisali to jest chyba goździk. niedawno czytałem że WP ma się ich pozbywać dlatego mi się wydaje że prędzej ten egzemplarz czeka demobil niż wyjazd na front
Zgłoś
RockyWood 2014-05-29, 1:54 1
spokooojnie to raczej jechało do muzeum jako stały eksponat a nie "do akcji"
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-29, 3:02
Eksponat nie eksponat, jakbyś zalał olejem i ropą to by ten czołg pewnie odpalił
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-29, 6:10
haubico - armata Goździk na lawecie transportowej
Zgłoś
ganji 2014-05-29, 6:14
Zgłoś
Everizon 2014-05-29, 7:26 16
mateuszek31 napisał/a:

no lamusie wspomagasz ich jak nie wiem... oprócz gromów to raczej nie mamy nic do zaoferowania poradzieckie uzbrojenie na bank zrobi z nich mocarstwo... znasz sie ale chyba na obciąganiu do samych migdałów, bo zobaczyłeś sztrucla na lawecie i myślisz że błyszczysz;) elo !!

YYY ?? Mój temat ma charakter satyryczno sarkastyczny. Nie miał na celu urażenia niczyjej inteligencji ani przekonań. Nawet takiego debila trolla jak ty
Zgłoś
Sutowendlin 2014-05-29, 7:46
Fakt faktem coś się dzieje ponieważ ludzie dostają mobilizacje do jednostek wojskowych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem