BREAJKING NEWS
Cytat:
25-letnia ciężarna Polka została zaatakowana przez nożownika w szpitalu w Bad Kreuznach w Niemczech – donosi Der Spiegel. Kobieta była tam pacjentką. Została poważnie ranna. Jej nienarodzone dziecko nie przeżyło ataku.
Do zdarzenia doszło w piątek wieczorem, ale o sprawie służby poinformowały w sobotę. Jak donosi Der Spiegel, sprawcą ataku był - także 25-letni - Afgańczyk, który w Niemczech ubiegał się o azyl. Według policji, kobieta i napastnik pokłócili się. Mężczyzna wyciągnął nóż i zadał jej kilka ciosów.
Polka została ciężko ranna. Natychmiast przewieziono ją na salę operacyjną. Przeszła poważny zabieg, ale jej dziecka nie udało się uratować. W tej chwili stan kobiety jest stabilny.
Mężczyzna trafił już do aresztu. Teraz odpowie za usiłowanie zabójstwa.
Źródło:
wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Niemcy-ciezarna-Polka-zaatakowana-przez-n...
I ten dylemat bo nie wiesz czy zabicie nienarodzonego dziecka to nie zabójstwo, czy zabicie czarnego nienarodzonego dziecka to nie zabójstwo
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Rany boskie mało co a by urodziła afgańskiego bękarta
Bardzo dobrze mam nadzieje że w końcu Niemcy zaczną pozbywać się polackiego elementu ze wszystkich landów.
G................m
2019-01-13, 12:25
Cytat:
Bardzo dobrze mam nadzieje że w końcu Niemcy zaczną pozbywać się polackiego elementu ze wszystkich landów.
Do pewnego czasu broniłem "rodaków za granicą", ale w końcu przejrzałem na oczy. Samo bydło, najgorszy sort tylko tam k🤬a w tych Niemczech i Anglii.
@dlwar - Przeczytałem parę twoich komentarzy. Poza tym, ze kopiujesz Testovirona jak lamus, to on przynajmniej zarabiał serio duze pieniądze w biurze projektowym, a ty jesteś jakimś chłopem pańszczyźnianym na zachodzie, dla którego 1800 EUR pensji miesięcznie to bogactwo. I termin "polactwo" wziął się własnie od takich kmiotków jak ty
No co za szok...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Polska zaatakowana w DE. hahahhahaha
Pamiętajcie. Locha ma w brzuchu małe dziki. Polka ma płód.
Ja tylko czekam i zastanawiam się jak zareaguje gazeta wyborcza kiedy jakaś kobieta powie że usunęła dziecko bo miało urodzić się czarne albo homoseksualne. Wtedy będzie mind fuck.
L................a
2019-01-13, 14:40
Widać, że ten uchodźca nie wiedział o wyłączeniu z odstrzału ciężarnych loch.
biały -płód,ciemny- dziecko w łonie świętej niewiasty.
S................n
2019-01-13, 16:36
K🤬a, niech ktoś wrzuci jakieś info ,że afgańczyk był ojcem bo k🤬a nie wierzę.
Przecież tu nawet nie jest napisane czy się znali.
Wystarszy spojrzeć na to z innej strony. Powinna mu dziękować że skutecznie zabił jej wydatki. Taki gówniarz to przecież sporo kasy potem kosztuje. Pieluchy, ubrania, ksiażki, żarcie...
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
x................x
2019-01-14, 3:56
I pokazała jaka to postępowa kobieta która nadziewa się na pierwszego czarnego bolca
lewacki mindfuck : zabił człowieka i pójdzie siedzieć, czy usunął zlepek komórek i dostanie mieszkanie?