Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Polski film zrobiony przez grupę nastolatków
konto usunięte • 2012-09-02, 0:01
Niezbyt sadystyczne, wiem, ale niejednokrotnie filmy takie jak te biły rekordy popularności na sadolu, więc pomyślałem czemu by nie...
Generalnie film ma na celu zerwanie ze stereotypem nastolatków XXI wieku oraz ukazanie codziennego życia pewnej grupy przyjaciół przesiadujących na "Piątce" (teren szkoły podstawowej nr 5 w
Swarzędzu).

Jak na filmik nakręcony przez 16-latka, to warty uwagi?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujciwcycki 2012-09-02, 11:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 11:14 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chujciwcycki 2012-09-02, 11:20 1
Oni palą narkotyki przez to urządzenie ?? Boże kochany.
Zgłoś
buba100111 2012-09-02, 11:36 1
a ja powiem tak... fajnie zrobiony filmik i dobrze że są jeszcze normalni ludzie mimo swej prostoty... wiecie o kim mówię pewnie a no i ruda fajna
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 11:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 11:43 11
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 11:45
mateuszowy, wyobraź sobie ile osób zaangażowanych było w tworzenie filmu z Half-Life i spróbuj sobie porównać do tego "Dzień z życia Piątki". Poza tym, ale to już tak na marginesie, animacje z Cinemy 4D są przereklamowane (to tak a propos logo na początku).
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 11:59
Zgłoś
marekmich 2012-09-02, 12:08 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 12:12
Nie mam pytań. Zamiast mózgu czosnek. Ja bym się nie wychylał z takimi filmami chyba,że narracją zajęłaby się Krystyna Czubówna
Zgłoś
beowulf111 2012-09-02, 12:36
przynajmniej mają się gdzie i z kim spotkać nie to co u mnie .
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 12:47 1
Pozdrawiam widać moją szkołe w tle czyli Swarzędzką Jedynke ;d
Zgłoś
Mom and Death 2012-09-02, 13:03
Połowa z nich już są alkoholikami / narkomanami.
Zgłoś
Godomogo 2012-09-02, 13:23
2:03 , Naprawde Ladna Dziewczyna .

Jakos dla mnie film normalny , kazdy ma kumpli , przyjaciol , miejscowy , oraz wrogow .
Takie zycie
grunt ze pozytywni
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 13:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem