Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Broń dla wszystkich ,ale spełniających pewne kryteria np :
- wiek min 30lat
- płatnik PIT (opcjonalnie można rozważyć jakieś kryterium dochodowe)
- posiadanie nieruchomości w Polsce
- zaświadczenie o niekaralności
- pozytywna opinia psychiatry itp.
Psia kostka, spełniam tylko pierwszy warunek

Broń dla wszystkich ,ale spełniających pewne kryteria np :
- wiek min 30lat
- płatnik PIT (opcjonalnie można rozważyć jakieś kryterium dochodowe)
- posiadanie nieruchomości w Polsce
- zaświadczenie o niekaralności
- pozytywna opinia psychiatry itp.
Sorry , ale nie chciałbym spotkać uzbrojonego, bezrobotnego,nie mającego nic do stracenia Janusza na rauszu albo takiego niestabilnego emocjonalnie Sebixa , który działa pod wpływem impulsu i nie myśli nad tym co robi.
Bzdury piszesz. Każdy jest równy w świetle prawa więc nie można ludzi dzielić na grupy ze jednym dajesz przywileje a innym nie.
Bzdury piszesz. Każdy jest równy w świetle prawa więc nie można ludzi dzielić na grupy ze jednym dajesz przywileje a innym nie.
Najlepszym dowodem na to , że nie jesteśmy równi wobec prawa są progi podatkowe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie