👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech spróbują wylecieć na golasa z sauny prosto w śnieg
podpis użytkownika

Och... ile razy się wychodziło z sauny gdzie temperatura miała 120 stopni i od razu do wody o temp. 24 stopni się wskakiwało ^^

Białko ścina się w 60 stopniach. Czarny samochód pozostawiony w 30- stopniowym upale na najmniej godzinę w pełnym słońcu ma w środku 50 stopni. Jak 50 stopni nie można znieść nawet przez chwilę to gdzie 120?
Teodozja napisał/a:
Białko ścina się w 60 stopniach. Czarny samochód pozostawiony w 30- stopniowym upale na najmniej godzinę w pełnym słońcu ma w środku 50 stopni. Jak 50 stopni nie można znieść nawet przez chwilę to gdzie 120?
nie chce mi się tłumaczyć, jak wleziesz to zobaczysz jak to jest.
Pamiętaj, że człowiek się poci, dlatego nie ścinamy się w samochodzie gdy jest nagrzany

Wyszedłem przed tygodniem z sauny prosto na śnieg, i ziomkowi skóra wzdłuż czwórki<przedniej części uda> pekła. Od kolana, prawie do pachwiny. Wyraźcie opinie na ten temat i czy jest możliwe, aby nie było to spowodowane jakimś ostrym narzędziem, które po prostu leżało w śniegu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie